Pikicanai: Masaža celega telesa za PAR ali 1 osebo (60 min.), do -73%

Pikicanai: Masaža celega telesa za PAR ali 1 osebo (60 min.), do -73%

94%
Popust

Ponudba je že potekla

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Podarite si 60-minutno masažo in zraven povabite še partnerja! Ekskluzivna ponudba za kupce Mestoidej le 18 €, namesto 65 € za masažo za 1 osebo, oziroma le 34 € namesto 130 € za masažo za par. Masaža PikicanaI za 1 osebo ali...Kaj ponudba vključuje?
Na izbiro masaža za PAR ali 1 osebo:60-minutna masaža za 1 osebo -72%:60-minutna masaža za 1 osebo.Le 18 €, namesto 65 €! 60-minutna masaža v PARU -73%:60-minutna masaža za 2 osebi.2 osebi se masirata sočasno.Le 34 €, namesto 130 € za 2 osebi!Obe ponudbi vključujeta:Izbirate lahko med klasično masažo celega telesa z vročimi kamni, protibolečinsko masažo, energijsko masažo, antistresno masažo ali aroma masažo.Potrdilo velja za 1 ali 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 28.4.2017*.Opis ponudbe
Masaža je vedno dobra ideja, da razveselite sebe ali svoje bližnje, saj sprošča, ugodno deluje na celo telo in um. Masaž obstaja več vrst in vsakemu ustreza drugačna, zato vam v tokratni ponudbi salona Pikicanai v Domžalah nudijo, da sami izberete vrsto masaže. Izbirate lahko med klasično masažo celega telesa z vročimi kamni, protibolečinsko masažo, energijsko masažo, antistresno masažo ali aroma masažo.
Na voljo imate masažo za 1 osebo, če pa se raje sproščate v dvoje, pa lahko izberete masažo za par in tako se lahko sproščata skupaj.
Pikicanai je salon, specializiran za različne vrste masaž in nego telesa za vašo popolno sprostitev in splošno dobro počutje. Med njihove storitve spada tudi najem jacuzzija (za do 4 osebe) in finske savne, poleg tega pa si lahko privoščite še sveže sadje in uživate ob steklenici dobrega penečega vina, ki je odlična izbira za romantično razvajanje! Za nepozabno doživetje obiščite Pikiconai in sprostite telo in dušo.
Ne pozabite, da je masaža vedno dobra ideja za darilo!
Ekipa Mestoidej o ponudniku: "V Pikica na i so definitivno poskrbeli, da sem za 60 min pozabila na svet okoli sebe in se popolnoma sprostila ob odličnem prepletu masaž celega telesa. Sprva sem bila malce skeptična, ko je maser omenil, da me bo masiral s kamni, vročimi kar 85°C. A sem bila presenečena, kako zelo blagodejno in sprostitveno delujejo na telo. Sledila je masaža z aromatičnimi olji, ki so omamno dišali po sladkem mandlju in tropskem sadju. Sam masažni prostor je prijetno ogret, po stenah poplesava ambientalna svetloba, mirna in nevsiljiva glasba pa še dodatno sprošča. Masažo v Pikica na i toplo priporočam za tiste željne popolne sprostitve ali pa kar tako."-Aleksandra Š., 15.12.2015
Plačajte le 4 € (60-minutna masaža za 1 osebo) ali 7 € (60-minutna masaža v paru) in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. 60-minutna masaža za 1 osebo vas bo stala le 18 € namesto 65€, 60-minutna masaža v paru za 2 osebi pa vas bo stala le 34 €, namesto 130€. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto, preostali znesek pa plačate direktno pri ponudniku.
NE PREZRI TUDI: Pikicani: VIP zakup wellnessa za 2 osebi, do -69%
Opombe
Obvezna predhodna rezervacija pri ponudniku na info@pikicanai.si ali 051 705 889.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Ljubljanska cesta 1, 1230 Domžale.Ponudba velja za 1 do 2 osebi.*Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 28.4.2017 od ponedeljka do četrtka.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom: 14 € (60-minutna masaža za 1 osebo) ali 27 € (60-minutna masaža v paru).Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni, s katerim se identificirate pri ponudniku.Potrdilo je nevračljivo.Prikazna slika je simbolična.O ponudniku:
Ponudnik: PikicanaI Kontaktni podatki: info@pikicanai.si ali 051 705 889 Lokacija ponudnika: Ljubljanska cesta 1, 1230 Domžale


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.