LIGNJEV TRIS ZA 2 OSEBI S TATARSKO OMAKO IN Z DVEMA PRILOGAMA NA TROMOSTOVJU V LJUBLJANI, VSE DNI V TEDNU! Vedno sveže morske jedi v Lokalu Ribca, vhod iz tromostovja!

redna cena
25,60
popust
-45%
cena s popustom
13,99
Ponudba je že
POTEKLA


ul>PONUDBA ZAJEMA: TRIS LIGNJEV ZA 2 OSEBI + 2 PRILOGI (krompir z blitvo in pommes frites)Obratovalni čas restavracije VSAK DAN:PONEDELJEK 8h-16h; TOREK - SOBOTA 8h-21hNEDELJA 11h-18h!   PRAZNIKI: ZAPRTO  kupon je veljaven do 1.2.2017Kulinarična ponudba Okrepčevalnice Ribca je vedno sveža, saj ji lega poleg centralne ribje tržnice omogoča, da svojim gostom ponudijo dnevno sveže morske dobrote, ki jih okusite v prijetnem ambientu, pod Plečnikovimi arkadami, od koder lahko občudujete Ljubljanico in mestni utrip.
Če ste pomislili, da si lahko slastne morske dobrote privoščite le na počitnicah nekje ob morju, vam zagotavljamo, da vam lahko eno najbolj zaželenih rib in vse kar gre zraven postrežejo tudi v osrčju Stare Ljubljane.
Lokal je v samem centru Ljubljane in je tik ob Ljubljanici in ob turistični atrakciji TROMOSTOVJU!
V neposredni bližini se nahaja tudi Plečnikova Tržnica. Lokal Ribca ima fantastičen ambient, pregrešno dobro hrano in nadvse prijazno osebje, ki ustreže vsem vašim željam. Njihova kulinarična ponudba je vedno sveža, saj ji prav lega poleg centralne ribje tržnice omogoča, da svojim gostom ponudijo dnevno sveže morske dobrote.

Partnerska ponudba - e-kupon|Prikaži vse ponudbeMorda vas zanima tudi...

Podhod Ajdovščina 4, Ljubljana / Osrednja Slovenija
PRED IZTEKOM
Adamič Lundrovo nabrežje 1, Ljubljana / Osrednja Slovenija
PRED IZTEKOM
Adamič Lundrovo nabrežje 1, Ljubljana / Osrednja Slovenija
PRED IZTEKOM
Adamič Lundrovo nabrežje 1, Ljubljana / Osrednja Slovenija
ŠE 5 DNI
Adamič Lundrovo nabrežje 1, Ljubljana / Osrednja Slovenija


Povejte nam svoje mnenje in izkušnje o ponudbi "LIGNJEV TRIS ZA 2 OSEBI S TATARSKO OMAKO IN Z DVEMA PRILOGAMA NA TROMOSTOVJU V LJUBLJANI, VSE DNI V TEDNU! Vedno sveže morske jedi v Lokalu Ribca, vhod iz tromostovja!"
Lokacija
Ljubljana

Adamič Lundrovo nabrežje 1
1000 Ljubljana
SlovenijaVreme Ljubljana

ob 12:02

28°C
Ljubljana

danes

18 / 32
Ljubljana

Postanite
partner
Naročite se
na e-novice
Poišči popust