HOTEL VALAMAR DIAMANT, Poreč, Istra, Hrvaška - 74,80 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni Standard sobi (park stran) za 2 osebi, 1x polpenzion (zajtrk in večerja) za 2 osebi

redna cena
74,80
cena s popustom
74,80
rezerviraj za
74,80
Ponudba je že
POTEKLA


Hotel je brez konkurence v ponudbi raznovrstnih rekreacijskih vsebin in storitev, posebno za ljubitelje kolesarstva. Opremljen je s športno dvorano, ogrevanim notranjim in neogrevanim zunanjim bazenom ter sodobnim wellness in beauty centrom.


Gosti se lahko sprostijo na bližnji plaži Brulo ali ob zunanjem bazenu, se sprehodijo ob morju ali se s turističnim vlakcem podajo do središča mesta. Po kolesarjenju, nekaj partijah tenisa ali potapljaškem tečaju lahko na terasi hotelske show cooking restavracije uživajo v vrhunski ponudbi jedi. Ko vročina popusti, so pogoji idealni za šport ali trening. Gosti lahko telovadijo v fitnes centru s 40 modernimi napravami in se potem sprostijo v parni kopeli, masažni kadi ter velikem bazenu z gejzirji in slapovi v wellness centru.


Ne glede na to, za kakšen dopust se odločite, bo prijazno in pozorno osebje poskrbelo, da bo vaše bivanje prijetno.

Partnerska ponudba - MEGABON.eu|Prikaži vse ponudbeMorda vas zanima tudi...Povejte nam svoje mnenje in izkušnje o ponudbi "HOTEL VALAMAR DIAMANT, Poreč, Istra, Hrvaška - 74,80 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni Standard sobi (park stran) za 2 osebi, 1x polpenzion (zajtrk in večerja) za 2 osebi"
Lokacija

Brulo 1
52440
HrvaškaVreme Hrvaška

Preverite trenutne vremenske razmere in vremensko napoved za večino krajev na Hrvaškem


Postanite
partner
Naročite se
na e-novice
Poišči popust