Thermana Park Laško 4*: 3 dni razvajanja v bazenih in savnah Thermane Laško -50%

Thermana Park Laško 4*: 3 dni razvajanja v bazenih in savnah Thermane Laško -50%

93%
Popust

Ponudba je že potekla

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Preživite prestižen oddih v hotelu Thermana Park Laško 4*, kjer se boste ogreli v zdravilnih termalnih vodah bazenov, čudovitih savnah ter odpočili v luksuznih sobah. 3-dnevni oddih z vključenim zajtrkom za 2 osebi, tokrat le 210...Kaj ponudba vključuje?
2x nočitev v dvoposteljni sobi standard v hotelu Thermana Park Laško 4* ,2x zajtrk v hotelu Thermana Park Laško,pijača dobrodošlice,3 dni neomejeno kopanje v hotelu Thermana Park Laško in hotelu Zdravilišče Laško (tudi na dan odhoda),vstop v fitnes,uporaba kopalnega plašča,brezplačen Wi-fi internet,program rekreacije, sprostitve in animacije.Otroci do 5 leta bivajo brezplačno (skupaj s starši)!Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja od 8.1. do 17.2.2017, od 5.3. do 14.4.2017 in od 17.4. do 26.4.2017.Opis ponudbe
Thermana Park Laško se nahaja v srcu neokrnjene narave ob reki Savinji, kjer pod pobočjem visokega Stražnika iz triadnih dolomitskih skal izvirajo vrelci s termalno vodo. Zdravilnost termalnih voda iz tega območja so znali ceniti že stari Rimljani. Letos Thermana obeležuje kar 160 let zdraviliške tradicije. Privoščite si 3-dnevni oddih z zajtrkom v luksuznem hotelu Thermana Park Laško 4*, kjer se boste razvajali in ogreli v zdravilnih termalnih vodah bazenov Termalnega Centra, čudovitih savnah ter se odpočili v prijetnem ambientu hotelske sobe. Za boljše počutje in čudovito postavo pa boste lahko poskrbeli tudi v fitnessu.
Savna Center Thermane Laško se razprostira na 675 m2, v njem pa lahko obiščete kar 7 savn, zgrajenih v sodobnem slogu s pridihom zgodovine Laškega. Na voljo so vam: velika finska savna v obliki hiše Kozjanskega, parna savna v obliki kotla za varjenje piva, infrardeča savna v obliki vagona, Laconium z aromo lipe, finska savna, ki ponazarja element ognja, finska savna, ki ponazarja naravni element zemlje ter najsodobnejšo pridobitev – zunanjo finska savna Kristal. V Savna Centru sta tudi 2 bazena, in sicer hladni ter masažni ter dva solarija.
Poleg termalnega dela nudijo čudovit Wellness Spa Center. V Wellness Spa Centru celotna filozofija temelji na programih sprostitve in razvajanja. Prisluhniti znajo posamezniku, njegovim željam in iskanju harmonije. Predlagamo, da si ogledate tudi predstavitveni video in se prepričate o lepoti Thermane Laško. Vsekakor boste deležni celovitega pristopa. Plačajte le 31,5 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. 3-dnevni oddih z zajtrkom ter kopanjem in savnanjem v Thermani Laško, za 2 osebi, vas bo stal le 210 €, namesto 420 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 31,5 €, preostalih 178,5 € pa plačate direktno pri ponudniku.
NE PREZRI TUDI: Thermana Laško: Eksotična kopel Tropska pravljica in večerja -32%Thermana Laško: Romantična kopel Čokoladne sanje za 2 -30%Opombe
Obvezno preverjanje in rezervacija želenega termina pred nakupom potrdila o ekskluzivni ceni pri ponudniku na 03 42 32 100 ali info@thermana.si.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Zdraviliška cesta 6, 3270 Laško.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja od 8.1. do 17.2.2017, od 5.3. do 14.4.2017 in od 17.4. do 26.4.2017.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.Preostali znesek 178,5 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.Check in: 14:00, check out: 11:00.Popusti za otroke: Otroci do 5. leta bivajo brezplačno (skupaj s starši),od 5. do 11.99 let plačajo otroški pavšal 25 € na osebo na noč (spijo na dodatnem ležišču),od 12. do 14,99 let plačajo otroški pavšal 35 € na osebo na noč (spijo na dodatnem ležišču).Doplačila na osebo na dan: Turistična taksa 1,27 €/osebo/noč. Polpenzion 15 € na odraslo osebo in 9 € za otroke (od 5. leta dalje).Vstop v savna center 5 €/dan. Otroška posteljica 8 €. Garaža 5 € ali brezplačno parkiranje poleg hotela. Hišni ljubljenčki z doplačilom 20 €.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni s katerim se identificirate pri ponudniku.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Thermana Laško Kontaktni podatki: 03 42 32 100 Lokacija ponudnika: Zdraviliška cesta 6, 3270 Laško


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.