Gostišče Smogavc 3*: SKI oddih s savnanjem v brunarici in smučanjem na Rogli, le korak do Term Zreče, -45%

Gostišče Smogavc 3*: SKI oddih s savnanjem v brunarici in smučanjem na Rogli, le korak do Term Zreče, -45%

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Prekrasen zimski oddih v Gostišču Smogavc 3* z vključenim polpenzionom, 2-urnim savnanjem v brunarici, SMUČARSKIMI kartami, ter aperitivom dobrodošlice že od 126 €, namesto 230 €! Gostišče Smogavc 3* se nahaja na odlični...Kaj ponudba vključuje?
Na izbiro 3 ali 4-dnevni oddih:3 DNI s polpenzionom -45%:2x nočitev v dvoposteljni sobi za 1 osebo,2x polpenzion za 1 osebo.2x CELODNEVNA smučarska karta.Le 126 €, namesto 230 € za 1 osebo.4 DNI s polpenzionom -45%:3x nočitev v dvoposteljni sobi za 1 osebo,3x polpenzion za 1 osebo.3x CELODNEVNA smučarska karta.Le 179 €, namesto 328 € za 1 osebo.Obe ponudbi vključujeta:1x vstop v savno v brunarici za 1 osebo (na sliki 2),1x NOČNA smučarska karta1x aperitiv dobrodošlice,5 žetonov za igralnico,brezplačna uporaba fitnesa na prostem,brezplačna uporaba mize za namizni tenis,brezplačno parkirno mesto,brezplačen internet.Ugodnosti za kupce Mestoidej:30 % popust na celodnevne kopalne karte v Termah Zreče. Otroci do 4,99 leta BREZPLAČNO!Ponudba velja za 1 osebo.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja za koriščenje od 9.1.2017 do 5.3.2017.Opis ponudbe
Pod okriljem mogočnih pohorskih vrhov, kjer se reka Dravinja umiri in poveže ta svet z Dravinjskimi goricami, leži slikovita vasica Gorenje pri Zrečah. Tam, v objemu neokrnjene narave, kjer sta pristen stisk roke, prijazna beseda in poudarek na gostoljubju še vedno vodilo domačinov, vas pričakuje Gostišče Smogavc. Gostišče Smogavc se nahaja na jugovzhodni strani zreškega Pohorja na nadmorski višini 760 m. Zagotavlja prijetno opremljeno in raznoliko nastanitev v pristnem pohorskem slogu. Sobe so opremljene za vaše udobje in vas s svojo domačnostjo in ljubkostjo nikakor ne bodo razočarale. Jutranji razgled na okoliško Pohorje in prebujajočo se naravo pa je preprosto izkušnja, ki vam napolni pljuča in umiri misli. Da bo vaš oddih popoln, si boste lahko privoščili 2 urno sproščanje v zasebni brunarici, ki ima prostor s finsko savno, predprostor za počitek ter v ločenem delu sanitarije in tuš. Brunarica je ročno delo, v celoti narejena iz pohorskega lesa.Doživite edinstven način savnanja v leseni brunarici in se sprostite ob čudovitem razgledu na obronke Pohorja. Smuka po belih strminah Rogle, doživetje zimskega utripa pohorske vasice, domača kulinarična ponudba, dotik wellnessa … Razlogi, da preživite aktivni smučarski oddih v gostišču Smogavc! Gostišče Smogavc je znano tudi po svoji izvrstni kulinariki, saj vam ponujajo domače lokalne jedi in izvrstne specialitete po starih, najboljših receptih. Da pa bo gurmanskim ljubiteljem do popolnosti zadoščeno pa bo poskrbela pestra paleta različnih vin. Plačajte le 24 € (3 DNI) ali 34 € (4 DNI) in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. Oddih v Gostišču Smogavc, savnanjem v brunarici in smučarskimi kartami, vas bo stal že od 126 €, namesto 230 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto, preostali znesek pa plačate direktno pri ponudniku.
Opombe
Obvezno preverjanje in rezervacija željenega termina, pred nakupom potrdila o ekskluzivni ceni, pri ponudniku na +03 757 35 50 ali na info@smogavc.com.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Gorenje pri Zrečah 27, 3214 Zreče.Ponudba velja za 1 osebo, v kolikor v dvoposteljni sobi bivata 2 odrasli osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja za koriščenje od 9.1.2017 do 5.3.2017.Smučarske karte se pričnejo koristiti 2. dan bivanja.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek 102 (3 DNI) ali 145 € (4 DNI) plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.Doplačila:Turistična taksa: 1,40 oseba/noč.*Otroška doplačila in popusti:Otroci do 4,99 leta brezplačno, v kolikor so v sobi skupaj z dvema odraslima osebama.Starejši otroci na povpraševanje in po dogovoru s ponudnikom.Enoposteljna soba: 13 €/noč.Doplačilo za manjše hišne ljubljenčke znaša 5 €/noč, doplačilo za večje hišne ljubljenčke znaša 10 €/dan.Prijava v hotel po 14.00, odjava iz hotela do 11.00.Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni, s katerim se identificirate pri ponudniku.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Gostilna in prenočišče SMOGAVC 3* Kontaktni podatki: +386 3 757 35 50 in info@smogavc.com Lokacija ponudnika: Gorenje pri Zrečah 27, 3214 Zreče


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.