NOTRANJE IN ZUNANJE PRANJE AVTOMOBILA Z VOSKANJEM IN PRANJEM PODVOZJA + MOŽNOST POLIRANJA ALI GLOBINSKEGA ČIŠČENJA AVTA IN MENJAVE PNEVMATIK, v AC ZVEZDA, LJ

NOTRANJE IN ZUNANJE PRANJE AVTOMOBILA Z VOSKANJEM IN PRANJEM PODVOZJA + MOŽNOST POLIRANJA ALI GLOBINSKEGA ČIŠČENJA AVTA IN MENJAVE PNEVMATIK, v AC ZVEZDA, LJ

53%
Popust

Ponudba je že potekla

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


ul>PONUDBA VKLJUČUJE: ročno notranje in zunanje pranje avtomobila z voskanjempremaz armature in usnjenih delov v notranjostipranje podvozjapremaz platišč in gumMOŽNOST MENJAVE PNEVMATIK - KLIKNI - MENJAVA IN PREMONTAŽA PNEVMATIK S CENTRIRANJEM ZA ALU IN JEKLENA PLATIŠČA DO 16 COLMOŽNOST PREVIJAČENJA IN CENTRIRANJA OBSTOJEČEGA KOMPLETA PNEVMATIK IN PLATIŠČ - KLIKNI - DO 16 COLZunanje čiščenje zajema: predpranje, izpiranje, šamponiranje, čiščenje z gobo, pranje podvozja, voskanje, čiščenje platišč, zaščitni premaz za gume in brisanje vozila.Notranje čiščenje zajema: sesanje (notranjosti vozila, preprog in prtljažnega prostora), čiščenje prahu in umazanije, pranje gumijastih preprog, zaščitni premaz za usnjene in plastične dele na armaturi, sredinski konzoli in vratih, ter čiščenje stekel s čistilomkupon je veljaven do 28.02.2017POSKRBITE ZA TAKOJŠNJO REZERVACIJO TERMINA, SAJ GRE ZA ZELO ZNIŽANO, VENDAR KVALITETNO AKCIJSKO PONUDBO! VAŠ AVTO PA SE BO SVETIL KOT NOV, TAKO ZNOTRAJ KOT ZUNAJ!
Ker lahko brezhibno čistočo našega jeklenega konjička dosežemo z ročnim ali strojnim pranjem, se postavlja vprašanje, ali sta oba načina enako prizanesljiva do laka? Ker strokovnjaki opozarjajo, da pranje v avtomatskih pralnicah nedvomno pusti sledi, predvsem na temnejših vozilih, vas vabimo v Avtopralnico Zvezda, kjer bodo z ročnim pranjem poskrbeli za brezhibno čistočo tako notranjega kot zunanjega dela vozila.
Avtopralnica Zvezda se bo vašemu vozilu posvetila od nog do glave. Pardon, od koles do strehe. Ob koncu bo vaš avto predel od ugodja. Ko bo brezhibno čist, se bosta skupaj lahko odpeljala novim dogodivščinam naproti.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.