NOTRANJE IN ZUNANJE PRANJE AVTOMOBILA Z VOSKANJEM IN PRANJEM PODVOZJA + MOŽNOST POLIRANJA ALI GLOBINSKEGA ČIŠČENJA AVTA IN MENJAVE PNEVMATIK, v AC ZVEZDA, LJ

redna cena
25,00
popust
-52%
cena s popustom
11,90
Ponudba je že
POTEKLA


ul>PONUDBA VKLJUČUJE: ročno notranje in zunanje pranje avtomobila z voskanjempremaz armature in usnjenih delov v notranjostipranje podvozjapremaz platišč in gumMOŽNOST MENJAVE PNEVMATIK - KLIKNI - MENJAVA IN PREMONTAŽA PNEVMATIK S CENTRIRANJEM ZA ALU IN JEKLENA PLATIŠČA DO 16 COLMOŽNOST PREVIJAČENJA IN CENTRIRANJA OBSTOJEČEGA KOMPLETA PNEVMATIK IN PLATIŠČ - KLIKNI - DO 16 COLZunanje čiščenje zajema: predpranje, izpiranje, šamponiranje, čiščenje z gobo, pranje podvozja, voskanje, čiščenje platišč, zaščitni premaz za gume in brisanje vozila.Notranje čiščenje zajema: sesanje (notranjosti vozila, preprog in prtljažnega prostora), čiščenje prahu in umazanije, pranje gumijastih preprog, zaščitni premaz za usnjene in plastične dele na armaturi, sredinski konzoli in vratih, ter čiščenje stekel s čistilomkupon je veljaven do 28.02.2017POSKRBITE ZA TAKOJŠNJO REZERVACIJO TERMINA, SAJ GRE ZA ZELO ZNIŽANO, VENDAR KVALITETNO AKCIJSKO PONUDBO! VAŠ AVTO PA SE BO SVETIL KOT NOV, TAKO ZNOTRAJ KOT ZUNAJ!
Ker lahko brezhibno čistočo našega jeklenega konjička dosežemo z ročnim ali strojnim pranjem, se postavlja vprašanje, ali sta oba načina enako prizanesljiva do laka? Ker strokovnjaki opozarjajo, da pranje v avtomatskih pralnicah nedvomno pusti sledi, predvsem na temnejših vozilih, vas vabimo v Avtopralnico Zvezda, kjer bodo z ročnim pranjem poskrbeli za brezhibno čistočo tako notranjega kot zunanjega dela vozila.
Avtopralnica Zvezda se bo vašemu vozilu posvetila od nog do glave. Pardon, od koles do strehe. Ob koncu bo vaš avto predel od ugodja. Ko bo brezhibno čist, se bosta skupaj lahko odpeljala novim dogodivščinam naproti.

Partnerska ponudba - e-kupon|Prikaži vse ponudbeMorda vas zanima tudi...

Masarykova cesta 30, Ljubljana / Osrednja Slovenija
ŠE NEKAJ DNI
Masarykova cesta 30, Ljubljana / Osrednja Slovenija
PRIPOROČAMO!
Masarykova cesta 30, Ljubljana / Osrednja Slovenija


Povejte nam svoje mnenje in izkušnje o ponudbi "NOTRANJE IN ZUNANJE PRANJE AVTOMOBILA Z VOSKANJEM IN PRANJEM PODVOZJA + MOŽNOST POLIRANJA ALI GLOBINSKEGA ČIŠČENJA AVTA IN MENJAVE PNEVMATIK, v AC ZVEZDA, LJ"
Lokacija
Ljubljana

Masarykova cesta 30
1000 Ljubljana
SlovenijaVreme Ljubljana

ob 12:02

28°C
Ljubljana

danes

18 / 32
Ljubljana

Postanite
partner
Naročite se
na e-novice
Poišči popust