TAJSKA TRADICIONALNA MASAŽA CELEGA TELESA V KOMBINACIJI S TERAPEVTSKO(60 min), EKSKLUZIVNO S POMARANČNIM OLJEM! Salon Tajske Masaže MEM, TUDI OB NEDELJAH IN PRAZNIKIH

redna cena
48,00
popust
-59%
cena s popustom
19,90
Ponudba je že
POTEKLA


ul>Ponudba vsebuje: Tajska masaža celega telesa v kombinicaji s terapevtskimi prijemi 50 min + 10 min priprave in sproščanje po masaži
MASAŽA JE EKSKLUZIVNA IN JO NI V CENIKU SALONA, ker se izvaja z zdravilnim pomarančnim oljem s hidracijskimi učinki!GRATIS SKODELICA INGVERJEVEGA ČAJA PO MASAŽI!Tajska masaža je zato izredno priporočljiva pri simptomih izgorelosti in stresa ter pri kroničnih bolečinskih stanjih gibalnega aparata.ODPRTO VSAK DAN!!! (tudi sobota in nedelja) od 9h do 22hTajske masaže izvajajo izključno maserke, ki prihajajo s Tajske in so vrhunsko usposobljene za izvajanje vseh vrst masaž. Pomaranča pomaga pri razstrupljanju kože in jo varuje pred izsušitvijo. Primerna je za vse tipe kože, še posebej pa se njeno uporabo priporoča za nego razpokane, suhe in utrujene kože, saj jo vlaži, čisti in napenja, hkrati pa ji vrača lesk.Kupone lahko koristite do 13.03.2017Lastnica salona in vaša maserka Thanida Sangkaew je certificirana specialistka za
tradicionalno tajsko masažo z več kot 14 let izkušenj.Tajska masaža je izredno priljubljena širom sveta, zelo uveljavljena pa je tudi že v Sloveniji. Njena zgodovina je obširna, veščina te masaže, za katero vsi, ki so jo preizkusili, menijo, da je najboljša na svetu, pa se je prek velikih učiteljev iz roda v rod prenašala kar 2500 let!
Terapevtska oblika tajske masaže je sestavljena iz treh stopenj: prva temelji na obdelavi desetih energetskih poti, druga ima za osnovo štiri elemente, s tretjo, najbolj zahtevno stopnjo, pa tajski maser prepozna in odstrani energetske blokade v telesu, ki povzročajo bolečino, slabost in neprijetno počutje kot najpogostejše posledice vsakodnevnega stresa ter tipične kazalce sindroma izgorelosti.
Z aktivacijo pretoka limfe pospeši procese razstrupljanja, izboljša delovanje imunskega sistema in spodbuja prebavo. Povečajo se gibljivost hrbtenice in sklepov ter mišični tonus. Deluje sproščujoče in zmanjša mišično utrujenost po treningih aktivnih športnikov in aktivnostih rekreativcev. Njen poglavitni učinek pa je pospeševanje naravnih zmožnosti telesa za zdravljenje, saj omogoča psihofizično regeneracijo. Je torej zdravilna tehnika za preventivo kroničnih bolezni.
Snovi iz eteričnega olja pomaranče skozi kožo pronicajo v kri in podkožno tkivo, od koder se razširijo po telesu in ugodno vplivajo na več pomembnih procesov. So tudi nepogrešljiv del najbolj kvalitetnih in najprestižnejših izdelkov naravne kozmetike.
Eterično olje iz lupine grenkega pomarančevca čisti, osvežuje in napenja kožo, krči žilice in oži pore, sprošča tudi obrazne mišice. Lajša stres in ustvarja pozitivno razpoloženje. Odlično se meša s sivko in sandalovino.
Pomaranča ima sladek vonj citrusa. Eterična olja so lahko veliko več kot zgolj razvajanje in predajanje omamnim vonjavam pomaranče. S Njihova uporaba je prijetna in dokaj preprosta; seveda pa zahteva dobro poznavanje potreb kože in eteričnih olj.

Partnerska ponudba - e-kupon|Prikaži vse ponudbeMorda vas zanima tudi...

Ljubljana / Osrednja Slovenija
UGODNO
Ljubljana / Osrednja Slovenija
-62%
18,90
50,00€
Več

Ayurvedska masaža za športnike (60 minut)

PRED IZTEKOM
Jarška 36a, Ljubljana / Osrednja Slovenija
ŠE NEKAJ DNI
Ljubljana / Osrednja Slovenija
ŠE 5 DNI
Jarška 36a, Ljubljana / Osrednja Slovenija


Povejte nam svoje mnenje in izkušnje o ponudbi "TAJSKA TRADICIONALNA MASAŽA CELEGA TELESA V KOMBINACIJI S TERAPEVTSKO(60 min), EKSKLUZIVNO S POMARANČNIM OLJEM! Salon Tajske Masaže MEM, TUDI OB NEDELJAH IN PRAZNIKIH"
Lokacija
Ljubljana

Dolenjska cesta 43
1000 Ljubljana
SlovenijaVreme Ljubljana

ob 11:01

27°C
Ljubljana

danes

18 / 32
Ljubljana

Postanite
partner
Naročite se
na e-novice
Poišči popust