3 URNO RAZVAJANE V SAVNAH SENSE WELLNESS CLUBA V HOTELU AUSTRIA TREND, LJ-BEŽIGRAD(turška, finska in BIO savna)!Vključeni 2 brisači, natikači + tajski ČAJ

redna cena
35,00
popust
-50%
cena s popustom
17,50
Ponudba je že
POTEKLA


p >SENSE WELLNESS CLUB V AUSTRIA TREND HOTELU V LJUBLJANI!
Ponudba vsebuje: 3 urni vstop v wellness in uporabo savne (turška, finska, bio), za 1 oseboGRATIS tajski čaj z limonino travo in voda + GRATIS izposoja dveh brisač in natikačevRok koriščenja: do vključno 28.2.2017V Sense wellness club so vam na voljo turška, finska in bio savna, razkošen hidromasažni bazen, ledomat, chill-out plaža in VIP rezidenca, kjer izvajajo tretmaje za pare.
Hammam - Turška savna z aroma in kromoterapijo: Za turško kopel je značilna zelo visoka vlažnost (nad 90 %) in nižja temperatura (do 45°C). Vdihavamo toplo paro, prežeto z aromami različnih zelišč in dišav, ki vzpodbujajo čiščenje pljuč. Še posebej je primerna za ženske z neelastičnim perifernim ožiljem (kapilare) in za vse, ki ne marajo previsokih temperatur.
Finska savna:  Ogrevate se v lesenem prostoru s suhim, vročim zrakom, ohlajujete pa s hladno prho ali z ledeno masažo. V finski savni so temperature zraka višje (okoli 90°C) in vlažnost nižja. Spodbuja znojenje in s tem izgubo strupov. S polivanjem vročih kamnov dosežemo dodatni vroči val pare, ki še pospeši znojenje.
Bio savna: Podobna finski savni, le da je temperatura v njej precej nižja (okoli 60°C), vlažnost pa višja (okoli 45 %). Zrak v njej je prežet z aromami zelišč. Je manj naporna kot finska savna in primerna za vse, ki ne prenesejo previsokih temperatur.
Hidromasažni bazen: Idealen uvod v senzorično izkušnjo a la Sense je sproščanje v tem atraktivnem bazenu s petimi masažnimi conami velikosti 4 x 6 m. Posamezne masažne cone z vodnimi ali zračnimi curki lahko vklopite sami. In se prepustite užitku..

Partnerska ponudba - e-kupon|Prikaži vse ponudbeMorda vas zanima tudi...

ŠE NEKAJ DNI
Dunajska cesta 154, Ljubljana / Osrednja Slovenija
ŠE NEKAJ DNI
Podhod Ajdovščina 4, Ljubljana / Osrednja Slovenija
UGODNO
Dunajska cesta 154, Ljubljana / Osrednja Slovenija
OMEJENA KOLIČINA
Šmartinska 152, Ljubljana / Osrednja Slovenija
Dunajska cesta 154, Ljubljana / Osrednja Slovenija


Povejte nam svoje mnenje in izkušnje o ponudbi "3 URNO RAZVAJANE V SAVNAH SENSE WELLNESS CLUBA V HOTELU AUSTRIA TREND, LJ-BEŽIGRAD(turška, finska in BIO savna)!Vključeni 2 brisači, natikači + tajski ČAJ"
Lokacija
Ljubljana

Dunajska cesta 154
1000 Ljubljana
Slovenija
Vreme Ljubljana

ob 16:04

14°C
Ljubljana

jutri

6 / 18
Ljubljana

Postanite
partner
Naročite se
na e-novice
Poišči popust