ROMANTIČNA SICILIJA - 5 DNI Z LETALOM, Sicilija, Italija - 275 EUR - 4x nočitev z zajtrkom v hotelu Cerri 3* za 1 osebo, Povratni letalski prevoz Benetke - Sicilija - Benetke

redna cena
275,00
cena s popustom
275,00
rezerviraj za
25,00
Ponudba je že
POTEKLA


Zakaj si ne bi privoščili prav posebne počitnice? Naš predlog je očarljiva Sicilija – največja italijanska dežela. Na tem očarljivem otoku sredi Sredozemskega morja vas čakajo odlične kulinarične specialitete, prijetno ozračje ki ga ustvarijo gostoljubni domačini ter barvite, dih jemajoče znamenitosti. 


Med biseri Sicilije vas med drugim na ogled vabijo nacionalni park Zingaro z jamo Dell’Uzzo, nato mesto Trapani z neverjetno arhitekturo z arabskimi in španskimi vplivi, znano ribjo tržnico ter mogočno katedralo. Vredne ogleda so tudi soline Trapani, otoki Egadi, Selinunte z antičnimi ruševinami in izjemnimi naravnimi lepotami, nato nacionalni park Monte Monaco, ter seveda vrveža polno glavno mesto Sicilije, Palermo, ki ga označujejo kulturna raznolikost in dolga zgodovina, o kateri pričajo starodavne stavbe in spomeniki.


Podnebje Sicilije je tipično sredozemsko, s toplimi poletji in milimi zimami. Na južne obale posebno poleti sega afriški vpliv, ki povzroča visoke temperature. Notranjost otoka in severne obale so občutno hladnejše. V Madonijah, Nebrodih in predvsen na Etni zelo pogosto sneži.

Partnerska ponudba - MEGABON.eu|Prikaži vse ponudbeMorda vas zanima tudi...

OMEJENA KOLIČINA
Sicily
OMEJENA KOLIČINA
Via Selva dei Molini 1
OMEJENA KOLIČINA
Monterosso
OMEJENA KOLIČINA
Via Aurelia Pia 53/55


Povejte nam svoje mnenje in izkušnje o ponudbi "ROMANTIČNA SICILIJA - 5 DNI Z LETALOM, Sicilija, Italija - 275 EUR - 4x nočitev z zajtrkom v hotelu Cerri 3* za 1 osebo, Povratni letalski prevoz Benetke - Sicilija - Benetke"
Lokacija

Sicily
91000
Italija
Vremenska napoved

danes

8 / 14
Slovenija

jutri

6 / 18
Slovenija

Postanite
partner
Naročite se
na e-novice
Poišči popust