TRAJNO KERATINSKO VIHANJE TREPALNIC, VKLJUČENO BREZPLAČNO BARVANJE TREPALNIC IN KOT DARILO TUDI BARVANJE OBRVI: Za trajno zapeljiv pogled obiščite Lepotni studio ŽIVA,(bivši salon Visio)! AKCIJA 29€ namesto 59€!

redna cena
59,00
popust
-43%
cena s popustom
33,90
rezerviraj za
4,90
Ponudba je že
POTEKLA


PONUDBA ZAJEMA!

  • trajno keratinsko vihanje trepalnic prava stvar za vaš nov zapeljiv pogled! 
  • Sam postopek traja 30 min, v tokratni akciji pa vam bomo podarili še barvanje trepalnic, zato si zase vzemite kar slabo urco!
  • V Lepotnem studiu Živa (bivši salon VISIO) imajo že več kot 13 letne izkušnje, ter se stalno izobražujejo in seznanjajo z novimi trendi
  • ODLIČNO DARILO ZA VAŠO PARTNERKO
  • unovčenje kupona velja vse do 25.02.2017
  • Poglejte v novo leto zapeljivo kot še nikoli in si rezervirajte svoj termin čim prej. Delamo tudi 30.12.2016
  • Posebna ponudba: v primeru nakupa kupona do 30.12.2016 vam podarimo še gratis barvanje trepalnic (redna cena 7 eur)

Imate ravne ali celo navzdol obrnjene trepalnice? Ne marate umetnih trepalnic ali pa ste se jih naveličale? Vas le-te motijo pri nošnji kontaktnih leč? Potem je trajno keratinsko vihanje trepalnic prava stvar za vaš nov zapeljiv pogled!
Trajno vihanje (kodranje) trepalnic ni nova stvar; uporabljale so jo že naše babice, saj izum sega v 50.leta prejšnjega stoletja. Metode in preparati so skozi desetletja doživeli velik napredek in danes imamo na trgu več uveljavljenih blagovnih znamk. Na sam vrh vodilnih blagovnih znamk v tej industriji pa se umešča Elleebana, ki prihaja iz Avstralije, certificirana pa je tudi po novi uredbi EU o kozmetičnih izdelkih.
In zakaj je ravno Elleebana tako posebna? Ne samo, da nanos ne boli, ne peče, ne moti in na sploh ni neprijeten, emulzija vsebuje keratin, ki trepalnice obnavlja in jih krepi. Po le 2-3 nanosih boste opazile, da so vaše treplanice gostejše in daljše, zato so primerne tudi za slabše trepalnice in za vse, ki ste si ravno odstranile umetne trepalnice. Izdelek ne vsebuje Formaldehida!
Metoda je primerna tudi, če nosite kontaktne leče, ki pa jih je pred začetkom potrebno odstraniti, zato o tem obvestite kozmetičarko. Vaše čudovite trepalnice bodo trajale 6-8 tednov, v tem času pa lahko uporabljate vsa ličila; tudi maskaro, lahko se kopate v bazenu, morju, lahko se ukvarjate s športom in savnate ter celo spite z glavo v vzglavniku :).

Opozorilo: ne priporočamo ljudem z klavstrofobijo. Postopka ne izvajamo na očeh (vekah), ki kažejo kakršnokoli bolezensko stanje.

Partnerska ponudba - izkoristi.me|Prikaži vse ponudbeMorda vas zanima tudi...

Topniška 35, Ljubljana / Osrednja Slovenija
PRED IZTEKOM
Ukmarjeva 2, Ljubljana Slovenija / Osrednja Slovenija
NE ZAMUDITE!
Breg 12, Ljubljana / Osrednja Slovenija
UGODNO
Ukmarjeva 2, Vhod C-III, 3. nadstropje, Ljubljana / Osrednja Slovenija


Povejte nam svoje mnenje in izkušnje o ponudbi "TRAJNO KERATINSKO VIHANJE TREPALNIC, VKLJUČENO BREZPLAČNO BARVANJE TREPALNIC IN KOT DARILO TUDI BARVANJE OBRVI: Za trajno zapeljiv pogled obiščite Lepotni studio ŽIVA,(bivši salon Visio)! AKCIJA 29€ namesto 59€!"
Lokacija
Ljubljana

Trebinjska 2
1000 Ljubljana
Slovenija
Vreme Ljubljana

ob 16:04

14°C
Ljubljana

jutri

6 / 18
Ljubljana

Postanite
partner
Naročite se
na e-novice
Poišči popust