Hotel Hum: 3-dnevni oddih s kopanjem v Thermani Laško za 2 osebi le 138 €

Hotel Hum: 3-dnevni oddih s kopanjem v Thermani Laško za 2 osebi le 138 €

87%
Popust

Ponudba je že potekla

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Hotel Hum velja za mestni hotel z dolgoletno tradicijo. Lokacija omogoča številne možnosti pohodništva, obiske znamenitosti v Laškem in okolici in wellness turizma Thermane Laško. Restavracija hotela Hum slovi po okusni hrani s...Kaj ponudba vključuje?
2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi,2x polpenzion za 2 osebi,1x celodnevna vstopnica za kopanje v Thermani Laško za 2 osebi,pijača dobrodošlice,možen ogled konjušnice in muzeja s starimi kmečkimi orodji,brezplačno parkirno mesto,brezplačen Wi-Fi internet.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 29.12.2016 in od 1.1.2017 do 30.3.2017.Za daljši oddih lahko kupite in združite več potrdil o ekskluzivni ceni in podaljšate svoj oddih.Opis ponudbe
Hotel Hum velja za mestni hotel z dolgoletno tradicijo. Lokacija omogoča številne možnosti pohodništva, obiske znamenitosti v Laškem in okolici, wellness turizma Thermane Laško. V neposredni bližina pa najdete urejene so kolesarske in tematske poti.
Sobe so lično urejene, vsebujejo vse, kar na vašem oddihu ali poslovni poti potrebujete, TWC, sušilec za lase, mini bar, telefon, LCD TV, klimo in brezžično internetno povezavo. Restavracija hotela Hum slovi po okusni hrani s poudarkom domačnosti. Njihova pivnica ponuja nefiltrirano Laško pivo, varjeno po starodavnem receptu. Plačajte le 26 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. 3-dnevni oddih in kopanje v Thermani Laško za 2 vas bo stal le 138 €, namesto 198 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 26 €, preostalih 112 € pa plačate direktno pri ponudniku.
Opombe
Obvezno preverjanje in rezervacija želenega termina, pred nakupom potrdila o ekskluzivni ceni pri ponudniku na info@hotel-hum.com ali 082 804 700.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Trg Svobode 1, 3270 Laško.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 29.12.2016 in od 1.1.2017 do 30.3.2017.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.Preostali znesek 112 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.Doplačila:Turistična taksa.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni, ceni s katerim se identificirate pri ponudniku.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Hotel Hum Laško, Kontaktni podatki: info@hotel-hum.com ali 082 804 700 Lokacija ponudnika: Trg Svobode 1, 3270 Laško


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.