STROKOVNI PREGLED CELEGA TELESA Z MAGNETNO BIORESONANCO, PODROBEN PREGLED DELOVANJA VAŠIH ORGANOV IN IMUNSKEGA SISTEMA: Bioresonančno analizo opravlja usposobljeno medicinsko osebje! Saloni Phyt's Kranj in Ljubljana! AKCIJSKA 23,9€...

redna cena
60,00
popust
-50%
cena s popustom
29,89
rezerviraj za
5,99
Ponudba je že
POTEKLA


PONUDBA ZAJEMA PREGLED TELESA Z MAGNETNO BIORESONANCO !

  • Bioresonančno analizo izvaja usposobljeno medicinsko osebje in traja približno 1 uro.
  • LOKACIJA: KRANJ, Smledniška cesta 94, 4000 Kranj - TEL: 040 705 346 ali email: salon@phyts.si ali
  • LJUBLJANA, Dolenjska cesta 24, 1000 Ljubljana - TEL: 030/248-339 ali na email: salon@phyts.si
  • kupon je unovčljiv do 25.02.2017

Slabo počutje, utrujenost, razdražljivost… je lahko le posledica pomanjkanja magnezija, kar hitro odpravimo, če vemo, kje je problem. Bioresonančna metoda meri, kje so primanjkljaji v telesu in vam tako pomaga, da si izboljšate počutje.

Kaj pregledamo z bioresonanco: srce in ožilje, prebava, jetra, debelo črevo, trebušna slinavka, ledvica, pljuča,  možgani, okostje, krvni sladkor,  vsebnost toksinov, vsebnost vitaminov in mineralov, koža,  imunski sistem,  aminokisine, oči, prisotnost težkih kovin, kolagen, krvne maščob, nagnjenost k debelosti, signali iz srca in možganov, ščitnica, menstrualni cikel in dojke (ženske), spermiji (moški),

Človeško telo je sestavljeno iz velikega števila celic, ki nenehno rastejo, se razvijajo, se regenerirajo… in se z delitvijo obnavljajo. V telesu odraslega človeka se 25 milijonov celic se deli v eni sami sekundi. Delitev in rast celic ustvarja elektromagnetno valovanje. To valovanje odraža stanje, v katerem se telo nahaja.

Zdrave celice vs. nezdrave celice
Celice, ki jih je prizadela bolezen so drugačne od zdravih celic in elektromagnetno valovanje, ki ga oddajajo »nezdrave« celice je drugačno v primerjavi z zdravimi celicami. Naprava pošlje standarden signal. Če so celice nezdrave, pride do resonance in naprava bo zaznala signal. Večje kot je število nezdravih celic, močnejši bo signal.

Pregled telesa z magnetno bioresonanco

Slabo počutje, utrujenost, razdražljivost… je lahko le posledica pomanjkanja magnezija, kar hitro odpravimo, če vemo, kje je problem. Bioresonančna metoda meri, kje so primanjkljaji v telesu in  vam tako pomaga, da si izboljšate počutje.

Človeško telo je sestavljeno iz velikega števila celic, ki nenehno rastejo, se razvijajo, se regenerirajo… in se z delitvijo obnavljajo. V telesu odraslega človeka se 25 milijonov celic se deli v eni sami sekundi. Delitev in rast celic ustvarja elektromagnetno valovanje. To valovanje odraža stanje, v katerem se telo nahaja.

Partnerska ponudba - izkoristi.me|Prikaži vse ponudbeMorda vas zanima tudi...

ŠE 5 DNI
Jarška cesta 36, Ljubljana / Osrednja Slovenija
Masarykova cesta 30, Ljubljana / Osrednja Slovenija
ŠE NEKAJ DNI
Šmartinska cesta 152, Ljubljana / Osrednja Slovenija
PRIPOROČAMO!
Topniška 35, Ljubljana / Osrednja Slovenija
ŠE NEKAJ DNI
Adamič Lundrovo nabrežje 1, Lljubljana / Osrednja Slovenija


Povejte nam svoje mnenje in izkušnje o ponudbi "STROKOVNI PREGLED CELEGA TELESA Z MAGNETNO BIORESONANCO, PODROBEN PREGLED DELOVANJA VAŠIH ORGANOV IN IMUNSKEGA SISTEMA: Bioresonančno analizo opravlja usposobljeno medicinsko osebje! Saloni Phyt's Kranj in Ljubljana! AKCIJSKA 23,9€..."
Lokacija
Ljubljana Slovenija

Dolenjska cesta 24
1000 Ljubljana Slovenija
Slovenija

Postanite
partner
Naročite se
na e-novice
Poišči popust