GELIRANJE in PODALJŠEVANJE NOHTOV S POSLIKAVO PO ŽELJI + NEGA ROK IN NOHTOV: popolnoma urejen izgled vaših nohtov in rok. LEPOTNI STUDIO ŽIVA, LJ (bivši salon Visio)! AKCIJA 23€ namesto 65€!

redna cena
65,00
popust
-59%
cena s popustom
26,33
rezerviraj za
3,33
Ponudba je že
POTEKLA


PONUDBA ZAJEMA!

  • GELIRANJE in PODALJŠEVANJE NOHTOV s POSLIKAVO po želji (s konicami ali na šablono, več kot 100 različnih barv bleščic, več kot 300 barvnih odtenkov, termo geli, cat-eye look, chrom, sugar in mermaid efekti, stamping (žigci), swarovski, pixie kamenčki in še in še...) + nega obnohtne kožice s kakovostnimi olji in nanos hranilne kreme za roke
  • V Lepotnem studiu Živa (bivši salon VISIO) imajo že več kot 13 letne izkušnje, ter se stalno izobražujejo in seznanjajo z novimi trendi
  • ODLIČNO DARILO ZA VAŠO PARTNERKO
  • unovčenje kupona velja vse do 25.02.2017

Kozmetično-lepotni studio Živa svojim strankam poleg čudovitih in urejenih nohtkov, ponuja tudi široko paleto barvnih gelov in poslikav. 13-letne izkušnje v nohtni industriji jih uvrščajo med profesionalce, ki svoje znanje neprestano nadgrajujejo s spremljanjem novosti in obiski sejmov doma in v tujini. Veliko let so razvajali stranke v Kopru, kasneje v Fužinah, z decembrom pa so se preselili na novo lokacijo za Bežigrad (BS3), kjer vam bodo poleg urejenih rok in nohtkov ponudili še marsikatero drugo estetsko storitev.

  • Čeprav smo le 500m od obvoznice (izvoz Tomačevo, smer Stožice), lahko do nas pridete tudi z avtobusom (št. 20).
  • Parkirišče je zagotovljeno, le pred rampo nas pokličite, da vam odpremo.
  • Vljudno vas prosimo, da ste točni in na storitev pridete 5 minut pred rezerviranim terminov. V primeru večje zamude (15min), zaradi zagotavljanja enake kakovosti vsem strankam, storitve žal ne bomo mogli izvesti.

Roke so ogledalo človeka, naš kriterij za nego vsakega posameznika. Naša skrb za dober videz se namreč prične pri urejenih nohtih, s katerimi izžarevamo še večjo samozavest. Za lepe in urejene nohte je potrebna redna nega, s katero bodo vaše roke vidno negovane in privlačne.

Partnerska ponudba - izkoristi.me|Prikaži vse ponudbeMorda vas zanima tudi...

-30%
14,00
20,00€

Rezervacija samo 2,80€

Več

Klasična PEDIKURA do 60 minut v Lepotnem studiu Dreams

NE ZAMUDITE!
Kavčičeva 64, Ljubljana / Osrednja Slovenija
ŠE 5 DNI
Šmartinska cesta 152, Ljubljana / Osrednja Slovenija
ŠE NEKAJ DNI
Šmartinska 152, Ljubljana / Osrednja Slovenija
NE ZAMUDITE!
Kavčičeva 64, Ljubljana / Osrednja Slovenija
-30%
35,00
50,00€

Rezervacija samo 7,00€

Več

Manikura in pedikura s permanentnim lakiranjem v Lepotnem studiu Dreams

Kavčičeva 64, Ljubljana / Osrednja Slovenija


Povejte nam svoje mnenje in izkušnje o ponudbi "GELIRANJE in PODALJŠEVANJE NOHTOV S POSLIKAVO PO ŽELJI + NEGA ROK IN NOHTOV: popolnoma urejen izgled vaših nohtov in rok. LEPOTNI STUDIO ŽIVA, LJ (bivši salon Visio)! AKCIJA 23€ namesto 65€!"
Lokacija
Ljubljana

Trebinjska 2
1000 Ljubljana
Slovenija
Vreme Ljubljana

ob 16:04

14°C
Ljubljana

jutri

6 / 18
Ljubljana

Postanite
partner
Naročite se
na e-novice
Poišči popust