GRAND HOTEL ROGAŠKA - VALENTINOVO, Rogaška Slatina, Slovenija - 179 EUR - 2x nočitev s polpenzionom v Standard sobi za 2 osebi, Valentinova večerja v Kristalni dvorani s plesom in živo glasbo

redna cena
260,00
popust
-31%
cena s popustom
179,00
rezerviraj za
26,00
Ponudba je že
POTEKLA


Za dan zaljubljenih presenetite svojo boljšo polovico in se napolnita z energijo v enem izmed starejših in pomembnejših zdravilišč v Sloveniji z večstoletno tradicijo, Termah Rogaška. Razvajajte se v Grand hotelu Rogaška****, kjer sta zdravilna moč v bazenih in odlična kulinarika v restavraciji hotela, recept za dobro počutje.


Grand Hotel Rogaška se nahaja v osrčju zdraviliškega kraja Rogaška Slatina in ponuja več namestitvenih možnosti. V hotelu vam je na voljo 194 sob, ki se nahajajo v zgodovinski glavni zgradbi s 4 zvezdicami superior (premium sobe) ter v dveh s hodnikom povezanih depandansah (Strossmayer in Styria) s 4 zvezdicami (standardne sobe). Elegantno opremljene sobe in suite ohranjajo zgodovinski pridih in predstavljajo zatočišče miru in sprostitve. Izbirate lahko med udobnimi enoposteljnimi ali dvoposteljnimi sobami standard ali premium kategorije ter suitami. Hotelski ambient ponuja elegantno in udobno počutje v objemu stilnega pohištva, prav tako pa vas tudi pogled na čudovit park ali gozd ne bo pustil ravnodušne.


Hotel je ohranil zgodovinski pridih, vsekakor pa stremimo k dobremu počutju sodobnega gosta.V najznamenitejši stavbi Rogaške Slatine, ki je gostila cesarja Ferdinanda, kralja Petra, skladatelja Franza Liszta in mnoge druge evropske velikane, se lahko  razvajate z odličnostmi preteklih in današnjih časov. Premišljeno prenovljena znamenitost, ki je skupaj s cvetličnim parkom s fontano pravo srce Rogaške Slatine, gostom zagotavlja vrhunsko udobje in popolno upoštevanje posameznikovih želja. Hotelske sobane in apartmaji s stilnim pohištvom ostajajo prestižni prostori tradicije, z individualno nastavljivim klimatskim sistemom in drugo ponudbo dokazujejo prilagodljivost vsem željam sedanjosti. Hotel slovi po vrhunskih prireditvah, ki se dogajajo v edinstveni Kristalni dvorani in v prav tako privlačni Glasbeni dvorani. Posebno doživetje prostora zagotavlja tudi Grand Cafe Rogaška.


Danes je Rogaška Slatina privlačna destinacija za vse, ki želijo izkusiti zdravilne učinke mineralne vode Donat Mg, dobro počutje in mir v objemu čudovite narave in bogate kulturne ponudbe. To je kraj za srečevanja in nova poznanstva, kjer ljudi združuje želja po kakovosti, zdravju in sproščujočih počitnicah.Za nepozabne večere v Grand Hotelu Rogaškavam ponujamo raznovrsten koledar prvorazrednih dogodkov v mogočni Kristalnidvorani, ki je ena izmed najbolj znanih dvoran v vsej Vzhodni Evropi.

Partnerska ponudba - MEGABON.eu|Prikaži vse ponudbeMorda vas zanima tudi...

OMEJENA KOLIČINA
Cvetlični hrib 1, Rogaška Slatina / Savinjska
OMEJENA KOLIČINA
Cvetlični hrib 1, Rogaška Slatina / Savinjska
OMEJENA KOLIČINA
Cvetlični hrib 1, Rogaška Slatina / Savinjska
PRIPOROČAMO!
Zdraviliški trg 11, Rogaška Slatina / Savinjska
OMEJENA KOLIČINA
Celjska cesta 1, Rogaška Slatina / Savinjska


Povejte nam svoje mnenje in izkušnje o ponudbi "GRAND HOTEL ROGAŠKA - VALENTINOVO, Rogaška Slatina, Slovenija - 179 EUR - 2x nočitev s polpenzionom v Standard sobi za 2 osebi, Valentinova večerja v Kristalni dvorani s plesom in živo glasbo"
Lokacija
Rogaška Slatina

Zdraviliški trg 12
3250 Rogaška Slatina
Slovenija
Vreme Rogaška Slatina

ob 8:31

16°C
Rogaška Slatina

danes

6 / 23
Rogaška Slatina

Postanite
partner
Naročite se
na e-novice
Poišči popust