Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

GRAND HOTEL PORTOROŽ, Portorož, Slovenija - 119 EUR - 1x nočitev s polpenzionom za 2 osebi, Neomejeno kopanje v hotelskih bazenih

GRAND HOTEL PORTOROŽ, Portorož, Slovenija - 119 EUR - 1x nočitev s polpenzionom za 2 osebi, Neomejeno kopanje v hotelskih bazenih

85%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Mediteranska, zdrava in okusna kulinarika, luksuzni hoteli, 800-letna tradicija zdravilišča, najobsežnejša wellness ponudba… To je svet zdravih užitkov! Vzemite si čas zase in svoje najbližje, za lepe in pomembne stvari v življenju. V LifeClass hotelih boste našli udobje, toplino in izkušnje ter skrb za gosta in njegov popoln oddih! 


Mednarodna hotelska grupacija LifeClass ponuja popolne hotelske, gastronomske, wellness in kongresne storitve, ki jih spremlja široka izbira dodatnih ponudb. Prvo slovensko hotelsko grupacijo odlikujejo visokokakovostne storitve in produkti z poudarjeno osebno noto. Izvrstna destinacija z blagim mediteranskim podnebjem in svežim morskim zrakom, v kombinaciji z nedotaknjeno naravo, zdravo mediteransko hrano ter naravnimi zdravilnimi učinki, so zagotovilo za oddih poln energije, dobrega razpoloženja in zdravja. Hotele LifeClass dopolnjuje najobširnejša termalna, zdravstvena in wellness ponudba v Evropi. Sedem centrov  - Shakti, Ayurveda center, Wai Thai center, Thalasso center, Beauty center, Sauna Park, Termalno rekreacijski center in Center celovitega pomlajevanja in rehabilitacije – se razprostirajo na več kot 10.000 m2 površine. 


Prvi hotel grupacije je Grand Hotel Palace, danes Grand Hotel Portorož, ekskluzivni hotel, ki upravičuje visokih 5*. Hotel v centru Portoroža se nahaja tik ob morju, odlikujejo pa ga prenovljene sobe, prestižna zasebna plaža, velika terasa, vrhunska gastronomija ter izkušeno osebje, ki je znano po svoji gostoljubnosti. Kulinarični mojstri, voditelji kuhinje, vas bodo popeljali v svet lokalnih specialitet skozi razigrane nove okuse s čarobnim pogledom na Piranski zaliv. Za popoln oddih potrebujete samo še udobno nastanitev. Sodobne, skrbno opremljene sobe razpolagajo s pisalno mizo, telefonom, LCD TV-jem, klimo, mini barom ter sefom.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.