LUXURY VILLA PROVA , Malinska, Otok Krk, Hrvaška - 540 EUR - 3x nočitev v luksuzni vili za do 8 oseb, Neomejena uporaba wellness cone v vili (notranji hidromasažni bazen z masažno klopjo, savna, relax cona, prostor za vadbo)

redna cena
540,00
cena s popustom
540,00
rezerviraj za
108,00
Ponudba je že
POTEKLA


Na otoku Krku, s čudovitim pogledom na morje, le nekajkorakov stran od čudovitega prodnatega zaliva, se nahajajo luksuzne Ville Prova.Te mediteranske vile zagotavljajo udobje in zadovoljstvo tudi za najboljzahtevne goste. Nove, edinstvene vile bodo očarale vse tiste, ki se odločijopreživeti počitnice v razkošju, vendar s pridihom doma.


Vizija vil je spojiti čista nasprotja. Razkošje in dostopnost;povezane zaporedno, ampak še vseeno vsaka vila naredi posebno, intimno celoto.


Vsaka vila lahko sprejme do 8 oseb in je sestavljena iz 4spalnic, 4 kopalnic, kuhinje s pokrito teraso, jedilnico in dnevno sobo zraztegljivim kavčem za dve osebi. Udobje in razkošje se nadaljuje na prostem, kjernajdete teraso in mediteranski vrt, ampak tudi prostor za aktivne počitnice zbazenom.


Spodnja raven je lahko oaza tišine in sprostitve ali prostorza druženja s prijatelji. Notranji bazen z vodno masažo, savna, mini kino,vinska klet so le del vsega, kar te vile lahko ponudijo.


Lahko uživate v morju in soncu zaradi čiste morske vode inštevilnih privlačnih plaž. Modra zastava je priznanje kakovosti.

Partnerska ponudba - MEGABON.eu|Prikaži vse ponudbeMorda vas zanima tudi...

OMEJENA KOLIČINA
Rova 33
OMEJENA KOLIČINA
Ružmarinska 6
OMEJENA KOLIČINA
Toplička 80
OMEJENA KOLIČINA
Zagrebačka bb
OMEJENA KOLIČINA
Rogač


Povejte nam svoje mnenje in izkušnje o ponudbi "LUXURY VILLA PROVA , Malinska, Otok Krk, Hrvaška - 540 EUR - 3x nočitev v luksuzni vili za do 8 oseb, Neomejena uporaba wellness cone v vili (notranji hidromasažni bazen z masažno klopjo, savna, relax cona, prostor za vadbo)"
Lokacija

Rova 23
51511
Hrvaška
Vreme Hrvaška

Preverite trenutne vremenske razmere in vremensko napoved za večino krajev na Hrvaškem


Postanite
partner
Naročite se
na e-novice
Poišči popust