Hotel Celjska koča 3*: Romantičen SPA oddih v objemu narave, do -34%. Vključen VIP spa zakup ter romantična večerja za 2 osebi!

Hotel Celjska koča 3*: Romantičen SPA oddih v objemu narave, do -34%. Vključen VIP spa zakup ter romantična večerja za 2 osebi!

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Zapeljite svojega partnerja s kratkim oddihom v naravi, ki bo obudil romantiko. Oddih na Celjski koči z vključeno nočitvijo, romantično večerjo, zasebnim zakupom wellness prostora ter penino, tokrat že od 99 €, namesto 149 € za 2...Kaj ponudba vključuje?
Na izbiro 2 ali 3-dnevni oddih v naravi za 2 osebi:2 DNI za 2 osebi:1x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi,1x zajtrk za 2 osebi,1x romantična večerja za 2 osebi.Možen pozni odhod (do 16:00 ure).Le 99 €, namesto 149 € za 2 osebi!3 DNI za 2 osebi:2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi,2x zajtrk za 2 osebi,1x romantična večerja za 2 osebi.Ugodnosti za goste Mestoidej:50 % popust na kopanje v Thermani Laško.Le 158 €, namesto 229 € za 2 osebi!Obe ponudbi vključujeta:zasebni zakup wellness prostora (90 min.),na voljo finska in turška savna, 2 masažna bazena, fitnes ter prostor za počitek,sadni krožnik in srebrna Radgonska penina (0,375 l) - servirano v wellness ali sobo,Predlagamo super aktivnosti: V bližini se nahaja smučišče ter ogromno pohodnih in sprehajalnih poti. V letu 2017 se bosta odprla tudi letno sankališče bobkart ter pustolovski park!Otrok do 6. leta brezplačno!*Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja za koriščenje do 31.3.2017.Za daljši oddih lahko kupite in združite več potrdil o ekskluzivni ceni in podaljšate svoj oddih.Opis ponudbe
Celjska koča s svojim neokrnjenim okoljem privlači številne obiskovalce. Ti si želijo različnih vrst sprostitve: zgolj počitek v naravi, bolj ali manj zahtevne izlete po bližnji in daljni okolici, spoznavanje zanimivih rastlinskih in živalskih vrst na “Gozdni učni poti; kolesarjem pa pomeni Celjska koča hitro dosegljiv cilj ali pa izhodišče oziroma cilj kolesarskih tur po kozjanskem hribovju. Seveda pa ne gre pozabiti tudi čudovitega wellnessa.Mestoidej je za vas pripravil romantični paket v objemu narave, ki poleg zasebnega najema wellness prostora vključuje še večerjo ter nočitev. V wellness prostoru, kjer se bosta razvajala v popoilni intimi, so vama na voljo finska in turška savna, 2 masažna bazena ter prostor za oddih. Postregli pa vaju bodo tudi z ohlajeno penino, sadjem ter čajem. Predlagamo super aktivnosti: V bližini se nahaja smučišče ter ogromno pohodnih in sprehajalnih poti. V letu 2017 se bosta odprla tudi letno sankališče bobkart ter pustolovski park! Prav tako vas bo navdušilo pravljično Celje! V starem mestnem jedu Celja diši po kuhanem vinu, punču, slaščicah in klobasicah, glasbe pestri ulice in zaživele so Božično-novoletne hiške. Za otroke je namenjena prav posebna pozornost- pestro dogajanje: Predstave, koncerti,..) Zapeljite svojega partnerja s posebnim doživetjem, ki bo obudilo romantiko, predvsem pa izboljšalo vajino počutje. Naj se razvajanje prične. Plačajte le 15 € (2 DNI) ali 24 € (3 DNI) in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. Romantični SPA oddih v objemu narave, za 2 osebi, vas bo stal že od 99 €, namesto 149 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto, preostali znesek pa plačate direktno pri ponudniku.
Opombe
Obvezno preverjanje in rezervacija želenega termina, pred nakupom potrdila o ekskluzivni ceni, pri ponudniku na 05 90 70 400, 041 718 274 ali info@celjska-koca.si.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija izvajanja storitve: Pečovnik 31, 3000 Celje.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja za koriščenje do 31.3.2017.Doplačila:turistična taksa: 1,26 €/oseba.*Otroška doplačila in popusti:Otrok do 6. leta biva brezplačno, v kolikor si na ležišču skupaj s starši,otrok od 6. do 10. leta 50 % popust, v kolikor biva v sobi skupaj s starši (na redni hotelski cenik),otrok od 11. do 14. leta 30 % popust, v kolikor biva v sobi skupaj s starši (na redni hotelski cenik).Hišni ljubljenčki: 10 €/dan.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.Prijava: 15:00, odjava: 12:00.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek 84 € (2 DNI) ali 134 € (3 DNI) plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni, s katerim se identificirate pri ponudniku.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Hotel Celjska koča 3* Kontaktni podatki: 05 90 70 400, 041 718 274 ali info@celjska-koca.si Lokacija ponudnika: Pečovnik 31, 3000 Celje


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.