2-urni zakup vroče sobe s savno in jacuzzijem , Dol pri Ljubljani, Slovenija - 59 EUR - 2-urni zasebni zakup vroče sobe s savno in jacuzzijem ter sobe za počitek z vodno posteljo za 2 osebi, Brisače, natikače, posteljnina, sadje in...

redna cena
120,00
popust
-51%
cena s popustom
59,00
rezerviraj za
9,00
Ponudba je že
POTEKLA


Privoščite si kratek, romantično obarvan pobeg iz vašega vsakdana. V Wellness Fantazija vam ponujajo neprecenljiv čas, ko se lahko posvečate izključno sebi in svoji izbrani osebi. Vedno se trudijo, da obiskovalci začutijo tisti prijeten občutek brezskrbne domačnosti, saj je za zasebnost dobro poskrbljeno.


Prepustite se nežni toploti, ki vas bo objemala v IR savni, hkrati pa bo svetloba različnih barv zelo blagodejno vplivala na vaša čustva. V jacuzzi vas bo zvabilo na tisoče razigranih mehurčkov, ki na plano prihaja iz več kot 90 šob na enem ležišču ter štirih sediščih. Če vam to ne bo zadostovalo, si lahko s seboj prinesete in pogledate še kak flim, saj ima jacuzzi tudi svoj TV. Prijetno utrujeni, od mehurčkov zmasirani, pa na koncu vse skupaj začinite še s počitkom na vodni postelji, kjer vam bosta, kot se to spodobi za razvajanje a la Wellness Fantazija, penina in sadje ves čas na dosegu rok… In ne nazadnje, vsi vemo, da savna in jacuzzi blagodejno vplivata na naše zdravje, predvsem za dvig odpornosti imunskega sistema in sproščanje mišic.


Wellness se nahaja 10 km iz Ljubljane v Senožetih, tik ob glavni cesti, na levi strani 200 m pred krožiščem.

Partnerska ponudba - MEGABON.eu|Prikaži vse ponudbeMorda vas zanima tudi...

OMEJENA KOLIČINA
Senožeti 142, Dol pri Ljubljani / Osrednja Slovenija
OMEJENA KOLIČINA
Senožeti 142, Dol pri Ljubljani / Osrednja Slovenija
OMEJENA KOLIČINA
Linhartova cesta 33, Mengeš / Osrednja Slovenija
Dunajska cesta 154, Ljubljana / Osrednja Slovenija


Povejte nam svoje mnenje in izkušnje o ponudbi "2-urni zakup vroče sobe s savno in jacuzzijem , Dol pri Ljubljani, Slovenija - 59 EUR - 2-urni zasebni zakup vroče sobe s savno in jacuzzijem ter sobe za počitek z vodno posteljo za 2 osebi, Brisače, natikače, posteljnina, sadje in..."
Lokacija
Dol pri Ljubljani

Senožeti 142
1262 Dol pri Ljubljani
SlovenijaVreme Dol pri Ljubljani

ob 12:02

28°C
Dol pri Ljubljani

danes

18 / 32
Dol pri Ljubljani

Postanite
partner
Naročite se
na e-novice
Poišči popust