DRUŽINSKI PAKET - HOTEL RIXOS LIBERTAS, Dubrovnik, Hrvaška - 657 EUR - 7x nočitev v dvoposteljni Superior sobi z balkonom in pogledom na morje za 2 osebi, 7x polpenzion za 2 osebi

DRUŽINSKI PAKET - HOTEL RIXOS LIBERTAS, Dubrovnik, Hrvaška - 657 EUR - 7x nočitev v dvoposteljni Superior sobi z balkonom in pogledom na morje za 2 osebi, 7x polpenzion za 2 osebi

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Rixos LibertasDubrovnik ponuja nepozabno doživetje oddiha z zgodovinskimi, kulturnimi innaravnimi lepotami. Rixos Libertas Dubrovnik je kombinacija udobja in luksuza,saj je obkrožen z zanimivo in očarljivo pokrajino Jadranskega morja inočarljivo zgodovino Dubrovnika.


Namestitev v prijetnem in mirnem okolju, vrhunska ponudbakuhinj iz vsega sveta, elegantna izbira penečih vin in še veliko več, vam je navoljo v času vašega sanjskega dopusta.


Hotel je od plaže oddaljen 2 minuti hoje. Hotel RixosLibertas s 5 zvezdicami ponuja velik spa z notranjimi in zunanjimi bazeni spanoramskim razgledom na morje. Nahaja pa se 15 min hoje od starega jedraDubrovnika. Vse klimatizirane sobe nudijo elegantno sodobno pohištvo, TV zravnim zaslonom, brezplačen brezžični internet in prostorno kopalnico.


Kulinarične užitke zagotavljajo 3 bari in 3 restavracije.Nekateri so na voljo le v sezoni. V restavraciji Lalezar lahko poskusiteekskluzivne mediteranske specialitete, bar Azur na plaži ves dan strežeosvežilne napitke in prigrizke, v večernih urah pa pripravlja dalmatinske ribjespecialitete. Na predhodno zahtevo nudijo tudi kulinariko s certifikatom Halal.Slaščičarna na terasi ob preddverju bo navdušila vse ljubitelje slaščic.


Spa v 2 nadstropjih ponuja turško kopel, notranji in zunanjibazen ter številne pomlajevalne tretmaje.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.