Apartmaji Paradiso Kras: 3-dnevni oddih na Krasu le 75 € za 2 osebi. Vključena 2 kraška obroka na dan!

Apartmaji Paradiso Kras: 3-dnevni oddih na Krasu le 75 € za 2 osebi. Vključena 2 kraška obroka na dan!

89%
Popust

Ponudba je že potekla

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Oddahnite si na čudovitem Krasu v novo prenovljenih apartmajih Paradiso, le 15 minut oddaljenih od italijanskih plaž, Devinskega gradu in mondenega Portopiccola. 3-dnevni oddih za 2 osebi z dvema (2) kraškima obrokoma na dan le 75 €,...Kaj ponudba vključuje?
2x nočitev v dvoposteljni sobi z balkonom za dve osebi,2x kraška obroka na dan za dve osebi (zajtrk in kosilo ali večerja). Na izbiro domač narezek ali prava italijanska brusketa (slika 4).Priporočamo obisk mondenega Poprtopiccola (slika 7), čudovitih Sesljanskih plaž in Devinskega gradu (slika 1).V radiju 100 m se nahaja trgovina, pekarna, lekarna, zdravstveni dom, pošta, bencinski servis, banka, ...Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja za koriščenje do 15.5.2017, razen od 23.12. do 2.1.2017.Opis ponudbe
Popolnoma novi apartmaji Paradiso ležijo v kraški pokrajini in le korak stran čudovitih italijanskih plaž. Bližina Italije jim daje navdih v kulinariki, saj postrežejo s čisto pravo italjansko brusketo in domačim kraškim narezekom z dobrotami lokalnih kmetij. Vsak apartma vključuje kopalnico, kuhinjo s hladilnikom, balkon, internetni dostop ter TV. Tokratni oddih lahko izkoristite za obisk obale, čudovite kraške pokrajine ter razvajanje z dobrotami lokalnih kmetij. Hkrati se boste spočili v mirnem okolju. Da boste Kras dodobra spoznali pa ne pozabite niti na kapljico terana in rezino odličnega pršuta, ki sta simbol tradicije in kulture Krasa. Ostala priporočila Mestoidej za vaš oddih na Krasu, v radiju 20 km od apartmaja Paradiso:
Obisk mondenega Poprtopiccola in čudovitih Sesljanskih plaž. Oglede gradov: Štanjelski grad, Devinski grad, Miramarski grad ter Rihemberški grad.Kolesarjenje po asvaltnih in makedamskih cestah (malo prometa).Pohod na Trstelj (razgledna točka od morja do Triglava) dostop tudi s avtomobilom.Pliskina učna pot (v vasi Pliskovica).Ogled arhitekture 8 kotnega ostrešja cerkve v vasi Sveto (edinstvena v evropi).Cirje- muzej iz prve svetovne vojne ( čudovit razgled na vipavsko in goriško dolino).Dolina Raše pozabljena od Boga.Dolina Glinščice nacionalni park (Italija).Dolgi sprehodi ob italijanskih divjih plažah oddaljenih le 10,5 Km od apartmaja.Možnost FKK kopanja Čudoviti sončni zahodi na plažah.Izliv reke Reke, ki ponikne v Škocijanskih jamah in ponovno pride na površje v Ribiški vasici (Italija).Deltast izliv reke Soče (naravni rezervat) (Italija).Kolesarjenje po nasipu iz zaliv v zaliv - 12Km iz Tržiča do Gradeža (Italija).Kopanje na mivkastih plažah (Gradež – Italija).Ogled največje pokopaličš iz prve svetovne vojne (v vasi Gorjansko) ter največje pokopališče v Italiji iz prve svetovne vojne v vasi Regipuglia.Ogled jam tako v Sloveniji, kot tudi v Italiji, še posebej Grota Gigante z najvišjo dvorano v Evropi.Možnost jahanja po predhodnem dogovoru.Nakupi v Trstu ali Palmanovi.Z vlakom do centra BENETK.Dobra domača hrana na osmicah.Plačajte le 15 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. 3-dnevni oddih, za 2 osebi, vas bo stal le 75 €, namesto 136 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 15 €, preostali znesek 60 € pa plačate direktno pri ponudniku.
Opombe
Obvezno preverjanje in rezervacija željenega termina pred nakupom potrdila o ekskluzivni ceni pri ponudniku na 040 322 069 ali barparadisokomen@gmail.com.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Komen 98, 6223 Komen.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja za koriščenje do 15.5.2017, razen od 23.12. do 2.1.2017.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek 60 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.Doplačila: Turistična taksa: 1,27€/osebo/noč, otrok do 7. leta: brezplačno, otrok med 7. in 18. letom starosti: 0,50 €/noč/otroka. Končno čiščenje: 10 €/. Dodatno ležišče: odrasli 10 €/noč, otroci 5€/ noč. Male živali: 5 €/noč - obvezni predhodi dogovor s ponudnikom.Prihod od 14:00, odhod do 10:00.Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni, s katerim se identificirate pri ponudniku.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Apartmaji Paradiso Kras Kontaktni podatki: 040 322 069, barparadisokomen@gmail.com Lokacija ponudnika: Komen 98, 6223 Komen


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.

Hotel Diana 3* Murska Sobota: Popoln...
-53%
PRIPOROČAMO!
Hiša Berdnik: Oddih pod Kamniškimi...
-51%
NE ZAMUDITE!