Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

HOTEL VILLA PANORAMA, Beograd, Srbija - 49 EUR - 2x nočitev za 2 osebi, 2x samopostrežni zajtrk za 2 osebi

HOTEL VILLA PANORAMA, Beograd, Srbija - 49 EUR - 2x nočitev za 2 osebi, 2x samopostrežni zajtrk za 2 osebi

89%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Z edinstvenim pogledom na panoramo Beograda, prijetnim vzdušjem in vrhunsko postrežbo, vas vabi hotel Villa Panorama. Prepustite se čarom Beograda, kjer boste zanimivih in zgodovinskih atrakcij deležni skozi sprehod čez staro mestno jedro ali pa doživite nočni utrip mesta, ki nikoli ne spi.

Villa Panorama je najelitnejši objekt v južnem delu Beograda. Prijazno in visoko usposobljeno osebje vas bo gostoljubno sprejelo in vam bo na voljo v vsakem trenutku.

Villa Panorama je v marsičem edinstven tovrstni objekt, o čemer vas bo prepričal čudovit pogled na južni del Beograda in njegovo okolico, ki sega vse od Avalskega stolpa do obronkov Šumadije. V hotelu Villa Panorama lahko udobno bivate v eni izmed naših 15 sodobno opremljenih sob in apartmajev ter uživate v dobrotah mednarodne in domače kuhinje, vrhunskih vinih in prijetnem vzdušju.

Poleg možnosti uživanja ob zvokih prijetne glasbe v živo na terasi restavracije vam Villa Panorama nudi tudi dvorano za vse vrste prireditev in dvorano, namenjeno za poslovne sestanke in predstavitve, kar je zagotovo še en razlog več, da obiščete hotel Villa Panorama. Tu je tudi caffe bar, opremljen z zelo udobnimi fotelji, kjer lahko poskusite najkakovostnejša vina, na voljo pa imate tudi brezplačen internet in kabelski program na LCD ekranu.

Villa Panorama se nahaja v mirnem in enem najlepših predelov mesta Beograd, v neposredni bližini gozdov Košutnjak in parka Košutnjak. Od hipodroma in jezera Ada Ciganlija je oddaljena le 7, od središča Beograda in nakupovalnih centrov le 10 kilometrov, od letališča pa le 20 kilometrov.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.