GARNI HOTEL PRISTAN, Koper, Slovenija - 108 EUR - 2x nočitev za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

redna cena
240,00
popust
-55%
cena s popustom
108,00
rezerviraj za
16,00
Ponudba je že
POTEKLA


Garni hotel Pristan je edini hotel v Kopru, ki se ponaša s ponudbo in udobjem štirih zvezdic z izrednim posluhom za želje gostov.


Leži na robu zgodovinskega koprskega mestnega jedra, kjer se prepletata preteklost in sodobnost. Zaradi bližine največjih podjetij v Kopru (Luka Koper, Intereuropa, Banka Koper, OMV Istrabenz...) so redni gostje hotela predvsem poslovneži. Sredi poslovnega središča hotel nudi mirno delovno okolje, prostore za sestanke, srečanja, izobraževanja ali počitek po napornem delovnem dnevu. Bogata zgodovina je mestu in zaledju zapustila številne kulturno-zgodovinske spomenike, zato hotel privablja tudi vedno več turistov.  


Zunanji videz hotela je unikaten, saj se vse linije združujejo v enotno podobo velike barke. Ni pa samo zunanjost tista, ki poudarja enkratnost hotela Pristan. Zaradi manjših kapacitet je oseben kontakt med hotelskim osebjem in gosti toliko pristnejši, organiziranost dela pa omogoča, da se osebje posveti vsakemu gostu posebej in mu kar najbolje ugodi v iskanju udobja.


Hotelska restavracija je odprta vsak dan od ponedeljka do petka od 11:00 do 21:00 ure, razen ob praznikih. Ob vsaki priložnosti Vas bodo presenetili z izbrano hrano in vrhunskimi vini primorskih vinarjev, ki bodo dopolnila gurmanske užitke v naši restavraciji.


Pripravljajo izvrstne tradicionalne istrske jedi (bobiči, istrski tartufi, domači fuži, njoki, domače sladice) in ribje specialitete (jadranska riba in škampi). Vsakodnevno ponujajo tudi raznovrstna kosila že ob 11:00 uri. Restavracija sprejme približno 40 oseb, VIP Salon dodatnih 50 oseb, ob lepem vremenu je na voljo tudi letni vrt, ki sprejme še dodatnih 30 oseb.

Partnerska ponudba - MEGABON.eu|Prikaži vse ponudbeMorda vas zanima tudi...

OMEJENA KOLIČINA
Istrska 67, Koper / Obala in Kras
OMEJENA KOLIČINA
Obala 45, Portorož / Obala in Kras
OMEJENA KOLIČINA
Strunjan 16, Portorož / Obala in Kras
OMEJENA KOLIČINA
Obala 33, Portorož / Obala in Kras


Povejte nam svoje mnenje in izkušnje o ponudbi "GARNI HOTEL PRISTAN, Koper, Slovenija - 108 EUR - 2x nočitev za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi"
Lokacija
Koper

Ferrarska ulica 30
6000 Koper
Slovenija
Vreme Koper

ob 9:02

12°C
Koper

danes

11 / 20
Koper

Postanite
partner
Naročite se
na e-novice
Poišči popust