BLUESUN HOTEL KAJ - WELLNESS PAKET ZBUJANJE, Marija Bistrica, Hrvaška - 199 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Suprior sobi za 2 osebi, 2x polpenzion za 2 osebi (zajtrk in večerja)

redna cena
249,00
popust
-20%
cena s popustom
199,00
rezerviraj za
30,00
Ponudba je že
POTEKLA


Na severnih pobočjih Zagrebške gore, 40 km od Zagreba, v jugo-vzhodnem delu Hrvaškega zagorja, se nahajata Marija Bistrica in Bluesun Hotel Kaj 4*. V samem osrčju Marije Bistrice na osrednjem trgu, Bluesun Hotel Kaj nudi resnično doživetje tega edinstvenega kraja! 


Hotel je svoja vrata odprl leta 1980, popolno preureditev pa je doživel leta 2008. Hotel Kaj je del hrvaške hotelske verige Bluesun hotels & resorts. Hotel rapolaga s 66 namestitvenimi enotami: 61 sob in 5 apartmajev. Opremljenost sob: klima, telefon, internet, SAT-TV, kopalnica, sušilec za lase, kopalni plašč. Hotelska restavracija Bistricza sprejme do 400 gostov in z veseljem prevzame organizacijo poročnih svečanosti, zakusk, kosil. Vrhunska kulinarična ponudba restavracije Academia temelji na inovativni interpretaciji tradicionalne zagorske kuhinje v ekskluzivnem ambientu nudi edinstveno gastronomsko in estetsko izkušnjo. V vinoteki je 200 skrbno izbranih etiket iz svetovnih in hrvaških vinskih regij.


Wellness & spa center hotela Kaj se razprostira na 350 m2 in obsega spa oazo z whirlpoolom in savno ter beauty del, ki nudi široko paleto tretmajev za nego obraza in telesa.

Partnerska ponudba - MEGABON.eu|Prikaži vse ponudbeMorda vas zanima tudi...

OMEJENA KOLIČINA
Zagrebačka bb
OMEJENA KOLIČINA
Milovana Muževića
OMEJENA KOLIČINA
Nečujam
OMEJENA KOLIČINA
Put Podstine 1


Povejte nam svoje mnenje in izkušnje o ponudbi "BLUESUN HOTEL KAJ - WELLNESS PAKET ZBUJANJE, Marija Bistrica, Hrvaška - 199 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Suprior sobi za 2 osebi, 2x polpenzion za 2 osebi (zajtrk in večerja)"
Lokacija

Zagrebačka bb
49246
HrvaškaVreme Hrvaška

Preverite trenutne vremenske razmere in vremensko napoved za večino krajev na Hrvaškem


Postanite
partner
Naročite se
na e-novice
Poišči popust