Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

HOTEL SLOVENIJA, Rogaška Slatina, Slovenija - 139 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi s polpenzionom za 2 osebi, Neomejen vstop v hotelski bazen in savno

HOTEL SLOVENIJA, Rogaška Slatina, Slovenija - 139 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi s polpenzionom za 2 osebi, Neomejen vstop v hotelski bazen in savno

94%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Rogaška Slatina z večstoletno tradicijo sodi med starejša in pomembnejša zdravilišča v Sloveniji in Evropi. Izkopanine ter rimska cesta, ki je mimo Lemberga in Rogatca vodila iz Celeie v Petovium dokazujejo, da so območje Rogaške Slatine poznali že Kelti in Rimljani. Leta 1665 je po pitju mineralne vode ozdravel Peter Zrinski, eden najmogočnejših fevdalcev tedanje Evrope, ter ponesel sloves o zdravilni mineralni vodi v svet. V Rogaški Slatini se je tako pričel zdraviliški turizem.


Danes je Rogaška Slatina privlačen cilj ljudi, ki iščejo zdravje z naravno mineralno vodo Donat Mg, dobro počutje in mir v čudoviti naravi ter bogato kulturno življenje. Je kraj, ki vedno znova izpolni obljubo miru in živahnosti hkrati. Rogaška Slatina je kraj izvirov in izvirnosti. Zaradi svoje celovite ponudbe, kjer je vse na enem mestu, velja za enega bolj priljubljenih hotelov v Rogaški Slatini. S tem sovpada izgradnja novega notranjega bazena s termo-mineralno vodo, ki je bil zaključen v začetku marca 2013.


Na voljo je 10 enoposteljnih sob, 47 dvoposteljnih sob, 3 triposteljne sobe in 5 apartmajev, dvigalo, restavracija s teraso, kavarna, wellness center in konferenčni prostor. Sobe so moderno opremljene in zagotavljajo udobje,ki ga gostje pričakujejo: kopalnica (tuš ali kad, WC), kabelska televizija, telefon, sušilnik za lase, mini bar, copati, kopalni plašč, polovica sob je klimatiziranih, nekaj sob ima balkon. Hišni ljubljenčki so dovoljeni v za to namenjenih sobah.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.