Vuglec Breg: Čaroben oddih na idiličnem posestvu ter kopanje v Krapinskih Toplicah že od 99 € za 2 osebi!

redna cena
141,00
popust
-30%
cena s popustom
99,00
rezerviraj za
15,00
Ponudba je že
POTEKLA


Privoščite si oddih na čarobnem posestvu Vuglec Breg (Hrvaško Zagorje), kjer vladata tradicija, narava in prijetno vzdušje. Ponudba vključuje 2-dnevni oddih s polpenzionom ali 3-dnevni oddih z zajtrkom ter eno večerjo za 2 osebi,...Kaj ponudba vključuje?
Na izbiro 2-dnevni oddih s polpenzionom ali 3-dnevni oddih z 1 večerjo za 2 osebi: 2 DNI za 2 osebi, vključen polpenzion:1x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi,1x polpenzion (večerja ’a la carte’) za 2 osebi.Le 99 €, namesto 141 € za 2 osebi! 3 DNI za 2 osebi, vključena 1x večerja:2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi,2x zajtrk za 2 osebi,1x večerja ’a la carte’ za 2 osebi.Le 155 €, namesto 221 € za 2 osebi! Obe ponudbi vključujeta:1x celodnevno kopanje v Aquae Vivae v Krapinskih toplicah (slika) za 2 osebi,degustacija penine in vina ’’Vuglec Breg’’Ugodnosti za goste Mestoidej:20 % popust na vstopnice v Muzej Hrvatskog Zagorja,10 % popust na ’a la carte’ v restavraciji Vuglec Breg.Krapinske Toplice so od Vuglec Brega oddaljene le 5 km. Aquae Vivae je novo odprt kopališki kompleks s termalno vodo do 38’C in ima preko 160 vodnih atrakcij.Otrok do 7. leta BREZPLAČNO!*Le nekaj km od slovenske meje!Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja za koriščenje od 1.11.2016 do 31.3.2017.Opis ponudbe
Pobegnite iz mesta v tišino narave in doživite pravo zimsko romantiko v Zagorju tik za vogalom, v Vuglec Breg! Turistično naselje Vuglec Breg se nahaja le 2 uri iz Ljubljane v središču Hrvaškega Zagorja, med prelepimi griči. Tradicija, prepletena z romantično vizijo družine Vuglec Breg, ki že stoletja ohranja tradicijo svojih prednikov vas vabi, da pri njih preživite konec tedna.Vodilna ideja je bila ustvariti edinstveno okolje za odlično vzdušje, kjer lahko v celoti uživate v neokrnjeni naravi. Celotna posest pokriva več kot 12 hektarjev travnikov in gozdov, kjer iz 300m nadmorske višine lahko uživate v razgledih na kopaste hribe in okoliške vasi Prenovljeno naselje Vuglec Breg je sestavljen iz več avtohtonih hišk, urejenih za nastanitev gostov in stare kmetijske stavbe, kjer je restavracija, vinska klet in prostor za seminarje. V vinski kleti, boste lahko enkrat med nastanitvijo uživali tudi v degustaciji penine in vina. Poleg restavracije se nahaja paviljon z žarom, pečico in poletno teraso. Na severni strani se nahaja je konjušnica, jezerce, dva teniška igrišča, nogometno igrišče in otroško igrišče, zelenice in sprehajalne poti.Proti doplačilu pa si lahko privoščite hiško ’Imbra’, ki ima lasten jacuzzi! V ponudbi so zajete kopalne karte za Aquae Vivae, ki je novo odprt kopališki kompleks v Krapinskih Toplicah, s termalno vodo do 38’C in ima preko 160 vodnih atrakcij. Pridite in spočite dušo in telo, pridite v Vuglec Breg!Plačajte le 15 € (2 DNI za 2 osebi) ali 23 € (3 DNI za 2 osebi) in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. Romantični oddih na Vuglec Bregu za 2 osebi, vas bo stal že od 99 €, namesto 141 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto, preostali znesek pa plačate direktno pri ponudniku.
Opombe
Obvezno preverjanje in rezervacija želenega termina, pred nakupom potrdila o ekskluzivni ceni, pri ponudniku na 00385 49 345 015 ali info@vuglec-breg.hr.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Škarićevo 151, Škarićevo-Krapina, Hrvaška.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja za koriščenje od 1.11.2016 do 31.3.2017.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom: 84 € (2 DNI za 2 osebi) ali 132 € (3 DNI za 2 osebi).Doplačila:Turistična taksa: 4 kn,zavarovanje 1 kn. *Otroška doplačila in popusti:Otrok do 7. leta brezplačno, v kolikor spi na ležišču skupaj s starši, otrok od 7. do 12. leta: 50 % popust (osnovno ležišče),pomožno ležišče: 190 kn (za otroke do 12 let 50 %),otroško ležišče: 95 kn.Hišni ljubljenčki: 100 kn/dan.Doplačilo za hiško IMBRA, ki ima lasten jacuzzi: 24,5 €/oseba.Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni, s katerim se identificirate pri ponudniku.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Vuglec Breg Kontaktni podatki:00385 49 345 015 ali info@vuglec-breg.hr Lokacija ponudnika: Škarićevo 151, Škarićevo-Krapina, Hrvaška

Partnerska ponudba - mestoidej.com|Prikaži vse ponudbeMorda vas zanima tudi...

OMEJENA KOLIČINA
Pot v toplice 9
OMEJENA KOLIČINA
Ružmarinska 6
OMEJENA KOLIČINA
Toplička 80
OMEJENA KOLIČINA
Dobrna 50, Dobrna / Savinjska
OMEJENA KOLIČINA
Cvetlični hrib 1, Rogaška Slatina / Savinjska


Povejte nam svoje mnenje in izkušnje o ponudbi "Vuglec Breg: Čaroben oddih na idiličnem posestvu ter kopanje v Krapinskih Toplicah že od 99 € za 2 osebi!"
Lokacija

Slovenija
Vremenska napoved

danes

8 / 21
Slovenija

jutri

7 / 21
Slovenija

Postanite
partner
Naročite se
na e-novice
Poišči popust