Radisson Blu Old Mill Hotel, Beograd, Srbija - 76 EUR - 1x nočitev z zajtrkom v Standard sobi za 2 osebi, Ponudba je unovčljiva do 29. 12. 2019 (od petka do nedelje)

Radisson Blu Old Mill Hotel,...

Radisson Blu Old Mill Hotel, Beograd, Srbija - 76 EUR - 1x nočitev z zajtrkom v Standard sobi za 2 osebi, Ponudba je unovčljiva do 29. 12. 2019 (od petka do nedelje)

Rezerviraj za 11,00 €

76,00 €
Cena

* Ponudba je omejena! Klikni in preveri, ali je še aktivna

76,00 €

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Radisson Blu Old MillHotel je vdihnil novo življenje v industrijski coni v središču mesta, v bližinibregov reke Save in beograjskega sejma. Le nekaj minut stran od Novega Beogradain železniške postaje. Prvi design hotel v mestu, svojim obiskovalcem ponujaedinstveno zgodbo, ki čez notranjo opremo in mešanico verodostojne dediščine inindustrijske elegance oživlja duh starega mlina, kot tudi v Beogradu in njenihrekah.


Zasnova hotela je delo prestižnega studia Graft iz Berlina.Hotel ponuja 236 sob, vključno s 14 apartmaji. Vse sobe imajo brezplačeninternet in so okrašene z umetniškimi deli, ki so delo umetniškiga studaStrauss & Hillegaart.


V OMB Larder + Lounge, lahko gostje uživajo v avtentičnihspecialitetah sodobne srbske kuhinje. Vsi gostje lahko uporabljajo odprto inzaprto parkirišče, kot tudi 6 sejnih sob za prireditve, srečanja in poroke.

Lokacija

Bulevar Vojvode Mišića 15
11000
Srbija

Partnerska ponudba - MEGABON.eu | Prikaži vse ponudbe

Morda vas zanima tudi...


Komentarji

Delite z ostalimi svoje mnenje in izkušnje o ponudbi »Radisson Blu Old Mill Hotel, Beograd, Srbija - 76 EUR - 1x nočitev z zajtrkom v Standard sobi za 2 osebi, Ponudba je unovčljiva do 29. 12. 2019 (od petka do nedelje)«