HOTEL ASTORIA by OHM Group, Opatija, Hrvaška - 159 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Superior sobi za 2 osebi, 2x polpenzion (zajtrk in večerja) za 2 osebi

redna cena
280,00
popust
-43%
cena s popustom
159,00
rezerviraj za
23,00
Ponudba je že
POTEKLA


Uživajte v kombinaciji modernega in tradicionalnega v hotelu Astoria Design! Obiščite čudovito Opatijo in se prepustite razvajanju...


V Astoria Design hotelu Opatija negujejo modernost. Dizjan hotela in njegova ureditev sta popolnoma usklajeni z ideali moderne arhitekture. V ekstravagantnih sobah v interierju dominirajo rjavi in bige odtenki, pohištvo pa sloni na orientalnih izvirnikih. Klimatizirane sobe z mini-barom, sobnim sefom in televizorjem s „flat“ zaslonom ter telefoni za direktne klice so vam v modernem hotelu na voljo, ravno tako pa tudi WLAN ali mednarodne vtičnice (220 V). Poleg tega ima Design Hotel Astoria tudi posebno nadstropje za nekadilce. Krona udobja so naši penthouse-apartmaji v podstrešju, z ločenimi spalnicami in dnevnimi sobami ter s strešno teraso s presenetljivim pogledom na morje in mediteransko pokrajino. 


V bližini mestnega središča Opatije je Astoria Designhotel Opatija. Je v bližini zgodovinskega središča mesta in vseh prijetnih kavarn, ter Obalnega sprehajališča cesarja Franca Jožefa (Obalno šetalište cara Franje Josipa), dolgega 12 kilometrov, ki vas vabi na sprehod. Svetli, moderni dizajn hotela svoj mirni kotiček za oddih ima v zastekljenem baru hotelskega preddverja, ki je v osrčju hiše. Tudi v posameznih sobah se nadaljuje jasen in izrazit dizajn, bližnji Thalasso Wellness Center pa gostom ponuja ekskluzivni ambient in izvrstne storitve.

Partnerska ponudba - MEGABON.eu|Prikaži vse ponudbeMorda vas zanima tudi...

OMEJENA KOLIČINA
Trg Vladimira Gortana 2/1
OMEJENA KOLIČINA
Trg Vladimira Gortana 2/1
OMEJENA KOLIČINA
Trg Vladimira Gortana 2/1
OMEJENA KOLIČINA
M.Tita 138


Povejte nam svoje mnenje in izkušnje o ponudbi "HOTEL ASTORIA by OHM Group, Opatija, Hrvaška - 159 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Superior sobi za 2 osebi, 2x polpenzion (zajtrk in večerja) za 2 osebi"
Lokacija

Ulica Maršala Tita 174
51410
Hrvaška
Vreme Hrvaška

Preverite trenutne vremenske razmere in vremensko napoved za večino krajev na Hrvaškem


Postanite
partner
Naročite se
na e-novice
Poišči popust