Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

HOTEL PALAS, Banja Luka, Bosna in Hercegovina - 46 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni sobi z zajtrkom za 2 osebi, 1x masaža za 2 osebi

HOTEL PALAS, Banja Luka, Bosna in Hercegovina - 46 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni sobi z zajtrkom za 2 osebi, 1x masaža za 2 osebi

89%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Si želite sprehajati ob Vrbasu v Banja Luki in obenem uživati vnakupovanju? Banja Luka vam ponuja široko ponudbo trgovin, kjer boste zagotovonašli nekaj zase!


S svojo tradicijo in udobnostjo mestnegahotela, Hotel Palas je bil in ostal eden od najbolj prepoznavnih objektov vmestu. Nahaja se v samem centru Banja Luke, blizu vseh pomembnih točk zaposlovne ljudi in turiste, do njih pa se od hotela hitro pride peš.Hotel se nahaja v glavni ulici s pogledomna Mestni park in je zaščiten spomenik mestne dediščine prve kategorije.


Na razpolagoima 69 sob, ki so opremljene s TV-jem, mini barom, telefonom in internetom.V sklopu hotela se nahajajo vrt,restavracija, slaščičarna, picerija, frizerski salon, nočni bar in druge zabavnevsebine, tako da je vse na dosegu roke.


Prijazno osebje hotela, vrhunska storitevin prednost položaja hotela v strogem centru mesta so samo nekateri od razlogovzakaj izbrati ravno Hotel Palas, če ste v Banja Luki prvič ali pa se tjaponovno vračate!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.