TERME OLIMIA - APARTHOTEL ROSA, Podčetrtek, Slovenija - 183 EUR - 2x najem apartmaja za 2 osebi, 2x polpenzion za 2 osebi

redna cena
296,00
popust
-38%
cena s popustom
183,00
rezerviraj za
27,00
ODPRI

* Ponudba je omejena! Klikni in preveri, ali je še aktivna


Idilična zelena okolica bo vaš oddih naredila brezskrben. Apartmaji aparthotela Rosa so narejeni po meri družine, primerni pa so tudi za sproščeno razvajanje v dvoje.


Aparthotel Rosa se nahaja v središču čudovite narave. Vaše čute bo prebudil jutranji pogled na jezero in vas tako napolnil z energijo za bogato preživljanje vaših prostih dni. Bivanje v Aparthotelu Rosa vam omogoča sprehode in številne možnosti za aktivno preživetje prostega časa. V Aparthotelu Rosa bodo prostor za izmenjavo mnenj in izkušenj našli prireditelji kongresov, ki lahko uporabijo veliko kongresno dvorano z vrhunsko avdio in video tehniko ter posebno sejno sobo ob Loby baru. V garažni hiši vam je na voljo 120 pokritih parkirnih mest. Prav tako je gostom Aparthotela Rosa **** na voljo Loby bar z zunanjo teraso, ki vabi s pogledom na bližnje ribnike. Zmogljivost: 90 ležišč, 42 apartmajev (velikost apartmajev od 33,5 do 78 m2).


V Wellness centru Termalija se lahko do sitega naužite narave - sonca, vode in zraka. V razgibanem kompleksu bo vsakdo našel nekaj zase, bodisi na bazenih, hitri reki, gejzirjih, whirpoolih ali na masažah, v savnah in fitnesu. V času, ko vas hitro življenje utrudi in izprazni, vam Wellness center Termalija nudi popoln oddih. Popolna sprostitev, telesna aktivnost, premagovanje stresa, zdravo okolje in prijetno druženje so želje, ki jih uresničujejo v sodobnem Wellness centru Termalija.


Termalna voda Term Olimia je priznano naravno zdravilno sredstvo, odlika naše vode pa je tudi njena pitnost. Pitje izvirske termalne vode ima mnoge pozitivne učinke na zdravje in vitalnost. V Termah Olimia privre iz globin prav posebna termalna voda. Ko se ji predajamo v bazenih, nas objema od zunaj, ko jo pijemo, nas boža od znotraj. Vedno pa krepi naše zdravje in dobro počutje.


Terme Olimia s svojo široko ponudbo, prijaznim pristopom do vsakega gosta in pestrimi aktivnostmi v mirnem podeželskem okolju pritegnejo različne goste. Okolica Term Olimia je kot naročena za aktivne počitnice v dvoje ali z družino. Očarala vas bo neokrnjena narava, urejene peš in kolesarske poti, številne znamenitosti, ki so oddaljene manj kot 15 minut hoje iz Term Olimia. 

Partnerska ponudba - MEGABON.eu|Prikaži vse ponudbeMorda vas zanima tudi...

OMEJENA KOLIČINA
Zdraviliška cesta 24, Podčetrtek / Savinjska
OMEJENA KOLIČINA
Zdraviliška cesta 24a, Podčetrtek / Savinjska
OMEJENA KOLIČINA
Zdraviliška cesta 24, Podčetrtek / Savinjska
OMEJENA KOLIČINA
Zdraviliška cesta 24, Podčetrtek / Savinjska
OMEJENA KOLIČINA
Zdraviliška cesta 7, Podčetrtek / Savinjska


Povejte nam svoje mnenje in izkušnje o ponudbi "TERME OLIMIA - APARTHOTEL ROSA, Podčetrtek, Slovenija - 183 EUR - 2x najem apartmaja za 2 osebi, 2x polpenzion za 2 osebi"
Lokacija
Podčetrtek

Zdraviliška cesta 24
3254 Podčetrtek
SlovenijaVreme Podčetrtek

ob 9:33

5°C
Podčetrtek

danes

3 / 16
Podčetrtek

Postanite
partner
Naročite se
na e-novice
Poišči popust