HOTEL PRESIDENT SPLIT, Split, Hrvaška - 180 EUR - 3x nočitev v Deluxe dvoposteljni sobi z jacuzzijem za 2 osebi, 3x bogati samopostrežni zajtrk za 2 osebi

redna cena
461,00
popust
-61%
cena s popustom
180,00
rezerviraj za
26,00
Ponudba je že
POTEKLA


Ekskluzivno na Megabonu - nova ponudba Hotel President Split! Združite kupone za maksimalno sončno doživetje... 


Split je mesto, kipredstavlja čarobno stran hrvaške obale, znano po svoji nedotaknjeni naravi,zgodovinskim spomenikom, mirnem življenju in bogati gastronomski kulturi. Lahkorečemo – popolna idila na Mediteranu in odlična izbira za letošnji oddih! Hotel President Split se nahaja v samem središču mestaSplit, v podnožju veličastnega Marjana. Mestni hotel modernega arhitektonskegain estetskega dizajna ponuja izjemno udobje. Značilnost hotela je bližina kulturno-zgodovinskegasredišča in znamenitega starega mestnega jedra, ki nikogar ne pusti ravnodušnega. Elegantno urejene in vrhunsko opremljene sobe nudijo možnostzakonske postelje ali dveh ločenih postelj, maksimalno udobje in lepo urejenekopalnice.Odpravite se na raziskovanje skritih ulic in raznihznamenitosti ter se prepustite uživanju v naravnih lepotah mesta in okolice.Vsem znana Dioklecijanova palača je samo začetek zanimivih atrakcij, ki jihponuja Split. V svoje raziskovanje vključite tudi Dioklecijanove kleti,katedralo sv. Duje, Srebrna ter Zlata vrata, Sfingo na Peristilu, Marjan insplitsko sprehajališče. Split je resnično eno izmed tistih mest, v katera sezagotovo vračate, ko ga enkrat obiščete.

Partnerska ponudba - MEGABON.eu|Prikaži vse ponudbeMorda vas zanima tudi...

OMEJENA KOLIČINA
Narodni Trg 13
OMEJENA KOLIČINA
Plinarska ulica 31
OMEJENA KOLIČINA
Narodni Trg 13
OMEJENA KOLIČINA
Narodni Trg 13
OMEJENA KOLIČINA
Plinarska ulica 31


Povejte nam svoje mnenje in izkušnje o ponudbi "HOTEL PRESIDENT SPLIT, Split, Hrvaška - 180 EUR - 3x nočitev v Deluxe dvoposteljni sobi z jacuzzijem za 2 osebi, 3x bogati samopostrežni zajtrk za 2 osebi"
Lokacija

Starčevićeva 1
21000
Hrvaška
Vreme Hrvaška

Preverite trenutne vremenske razmere in vremensko napoved za večino krajev na Hrvaškem


Postanite
partner
Naročite se
na e-novice
Poišči popust