HOTEL ALPENRAST, Riva di Tures, Italija - 689 EUR - 7x nočitev v Classic sobi s polpenzionom za 2 osebi, Uporaba proge za tek na smučeh

redna cena
1.387,00
popust
-50%
cena s popustom
689,00
rezerviraj za
138,00
Ponudba je že
POTEKLA


Berghotel Alpenrast se ponaša z odlično lokacijo in s prečudovitim pogledom na okoliške gore; je popoln hotel za vse, ki iščejo sproščujoče počitnice v gorah. Hotel ponuja majhen wellness center, pred hotelom pa se boste lahko prepustili sončnim žarkom in si vzeli čas zase in svoje najbližje.


Hotel ponuja 32 odličnih, v alpskem stilu opremljenih sob, v katerih je nameščeno svetlo leseno pohištvo, našli pa boste tudi LCD televizijo. V nekaterih sobah se boste lahko sprostili na balkonu ter uživali v prečudovitem pogledu na gore, ob večerih pa ob osvežujoči pijači spremljali osupljiv sončni zahod, ob katerem boste z vsem svojim bitjem občutili lepoto matere narave.


Alpenrast restavracija streže tradicionalne in narodne jedi, ob katerih boste preživeli odlično kosilo in večerjo. Zajtrk s sladkim in slanim samopostrežnim bifejem vas bo vsako jutro pripravil na aktiven dan v naravi. Hotel ponuja tudi brezplačno parkirišče in brezplačen Wi-fi v avli hotela.

Partnerska ponudba - MEGABON.eu|Prikaži vse ponudbeMorda vas zanima tudi...

OMEJENA KOLIČINA
Via Hugo-von-Taufers Str. 9
OMEJENA KOLIČINA
Hotel Bacher, Rein 41
OMEJENA KOLIČINA
Hotel Bacher, Rein 41
OMEJENA KOLIČINA
Via Selva dei Molini 1
OMEJENA KOLIČINA
Via Hugo-von-Taufers Str. 9


Povejte nam svoje mnenje in izkušnje o ponudbi "HOTEL ALPENRAST, Riva di Tures, Italija - 689 EUR - 7x nočitev v Classic sobi s polpenzionom za 2 osebi, Uporaba proge za tek na smučeh"
Lokacija

Rein 62
39032
ItalijaVremenska napoved

danes

20 / 33
Slovenija

jutri

20 / 32
Slovenija

Postanite
partner
Naročite se
na e-novice
Poišči popust