HOTEL FILIPINI, Poreč, Istra, Hrvaška - 119 EUR - 2x nočitev za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

redna cena
140,00
popust
-15%
cena s popustom
119,00
rezerviraj za
19,00
Ponudba je že
POTEKLA


Pridite v Poreč inpreživite oddih v prečudoviti Istri, kjer boste imeli možnost doživetiMediteran kot je bil nekoč. Prepustite se miru in se obkrožite z vinogradi teroljčnimi nasadi!


Hotel Filipini se nahaja na samem vhodu v vas Filipinizraven Poreča, obkrožen z naravnim zelenjem ter lokalnimi vinogradi teroljčnimi nasadi. Sproščujoče popoldneve izkoristite za počitek na terasah z izjemnimpogledom na naravne lepote. Privoščite si romantično večerjo v hotelskirestavraciji, ki nudi izključno domačo avtohtono kuhinjo, ki je bazirana nadomače vzgojenih sestavinah. Seveda, kapljica vrhunskega istrskega vina jeobvezna.


Če boste svoj oddih preživeli v Poreču, boste doživeli mestozabave, turizma, nočnega življenja, prijetnega sonca in toplega morja. Številnikulturno-zgodovinski spomeniki, ki se nahajajo v samem centru Poreča,dokazujejo da je Poreč že od nekdaj bil središče dogajanja. ObiščiteEufrazijevo baziliko iz 6. stoletja, Neptunov hram in mnoge druge spomenikekulture. Mesto Poreč vam ponuja možnost rekreacije na vodi in kopnem, zabavo vštevilnih znanih nočnih klubih, barih in restavracijah, ki vsako leto privabijogoste iz celega sveta. Številne plaže so zagotovilo za kakovosten oddih.Kulturna dogajanja se odvijajo čez celo leto: koncerti klasične glasbe,folklorne manifestacije ter številni zabavni večeri.

Partnerska ponudba - MEGABON.eu|Prikaži vse ponudbeMorda vas zanima tudi...Povejte nam svoje mnenje in izkušnje o ponudbi "HOTEL FILIPINI, Poreč, Istra, Hrvaška - 119 EUR - 2x nočitev za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi"
Lokacija

Filipini 1b
52440
HrvaškaVreme Hrvaška

Preverite trenutne vremenske razmere in vremensko napoved za večino krajev na Hrvaškem


Postanite
partner
Naročite se
na e-novice
Poišči popust