HOTEL FILIPINI, Poreč, Istra, Hrvaška - 119 EUR - 2x nočitev za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

HOTEL FILIPINI, Poreč, Istra, Hrvaška - 119 EUR - 2x nočitev za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

87%
Popust

Ponudba je že potekla

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Pridite v Poreč inpreživite oddih v prečudoviti Istri, kjer boste imeli možnost doživetiMediteran kot je bil nekoč. Prepustite se miru in se obkrožite z vinogradi teroljčnimi nasadi!


Hotel Filipini se nahaja na samem vhodu v vas Filipinizraven Poreča, obkrožen z naravnim zelenjem ter lokalnimi vinogradi teroljčnimi nasadi. Sproščujoče popoldneve izkoristite za počitek na terasah z izjemnimpogledom na naravne lepote. Privoščite si romantično večerjo v hotelskirestavraciji, ki nudi izključno domačo avtohtono kuhinjo, ki je bazirana nadomače vzgojenih sestavinah. Seveda, kapljica vrhunskega istrskega vina jeobvezna.


Če boste svoj oddih preživeli v Poreču, boste doživeli mestozabave, turizma, nočnega življenja, prijetnega sonca in toplega morja. Številnikulturno-zgodovinski spomeniki, ki se nahajajo v samem centru Poreča,dokazujejo da je Poreč že od nekdaj bil središče dogajanja. ObiščiteEufrazijevo baziliko iz 6. stoletja, Neptunov hram in mnoge druge spomenikekulture. Mesto Poreč vam ponuja možnost rekreacije na vodi in kopnem, zabavo vštevilnih znanih nočnih klubih, barih in restavracijah, ki vsako leto privabijogoste iz celega sveta. Številne plaže so zagotovilo za kakovosten oddih.Kulturna dogajanja se odvijajo čez celo leto: koncerti klasične glasbe,folklorne manifestacije ter številni zabavni večeri.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.