HOTEL VILLA PARADISO, Dubrovnik, Hrvaška - 99 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

redna cena
99,00
cena s popustom
99,00
rezerviraj za
14,00
Ponudba je že
POTEKLA


Ekskluzivna ponudba na Megabon portalu! Predstavljamo vam čisto nov hotel v Dubrovniku - Hotel Villa Paradiso! Pozabite na stresenvsakdan, raziskujte, počivajte, kopajte se, sprehajajte, poslušajte glasbo,vpijajte bogato kulturo in tradicijo mesta Dubrovnika – zgodovinskega središčaumetnikov, diplomatov, znanstvenikov in mornarjev.


Hotel Villa Paradiso 4* je čisto nov hotel, ki je svoja vrata odprl 1. 8. Hotel razpolaga s 40 sobami s pogledom na morje, ima pa tudi bazen na strehi.


Dubrovnik je mesto, ki poleg mediteranske klime, 2600sončnih ur na leto in zaščitene narave, ponuja priložnost raziskovanjazgodovinskih znamenitosti, muzejev, galerij. Izpopolnite svoje počitnice zobiskom Mesta in okolice, degustacijo vrhunskih gastronomskih specialitet ali sšportnimi vsebinami, ki ne bodo okrepile samo vaše telo, ampak tudi vašo dušo.

Partnerska ponudba - MEGABON.eu|Prikaži vse ponudbeMorda vas zanima tudi...

OMEJENA KOLIČINA
Dubrovnik
OMEJENA KOLIČINA
Štikovica 61
OMEJENA KOLIČINA
Milovana Muževića
OMEJENA KOLIČINA
Gajevo šetalište 30


Povejte nam svoje mnenje in izkušnje o ponudbi "HOTEL VILLA PARADISO, Dubrovnik, Hrvaška - 99 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi"
Lokacija

Štikovica 61
20000
Hrvaška
Vreme Hrvaška

Preverite trenutne vremenske razmere in vremensko napoved za večino krajev na Hrvaškem


Postanite
partner
Naročite se
na e-novice
Poišči popust