Terme 3000 Bungalovi 3*

Terme 3000 Bungalovi 3*

Terme 3000 Bungalovi 3*

216,00 €
Cena
26%
Popust
56,00 €
Prihranek
160,00 €

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Več za vas

· brezplačen WiFi v lobiju hotela Termal 
· prost vstop na bazen hotela Termal 
· prost vstop na bazenski kompleks Term 3000 
· prost vstop v savno hotela Termal  
· brezplačno hotelsko parkirišče

Opis

V Moravskih Toplicah, v osrčju Term 3000 se nahaja značilno panonsko Turistično naselje – s slamo krite hiške, grajene z elementi starih prekmurskih vasi.  

V preprostih, a nadvse prijetnih prekmurskih hiškah, je bivanje sproščeno v vseh letnih časih. Svoje čute lahko prebujate z rekreacijo, saj je okolica še posebej prijazna do kolesarjev in pohodnikov. Telesu pa privoščite še sprostitev v prenovljenem kopališču hotela Termal ali v bazenskem kompleksu Term 3000. Za najmlajše bo poskrbljeno v hotelu Ajda, kjer bo otroke zabavala maskota – lokalni živalski predstavnik Štrk Viki.  

Hotel Termal se ponaša s povsem prenovljenim notranjim kopališčem z zimskim vrtom, kjer lahko uživate v dobrodejnih učinkih moravske termo-mineralne vode, občutite moč kristalov ter pomirjujoče delovanje barvne svetlobe. Na voljo sta še whirlpool in finska savna. V kolikor si boste namesto miru in tišine zaželeli več vodnih atrakcij in pestrejši program, vas vabi bazenski kompleks Term 3000 s svojimi 12 bazeni (6 zunanjih in 6 notranjih) na 3127 m². Otrokom je na voljo ločen otroški notranji bazen. Divja reka, vodno-zračni ležalniki, gejzirji, slapovi, vodne in zračne masaže, plavalne steze, vodni tokovi, žvrkljajoče kopeli in vedno priljubljeni tobogani z zvočnimi in vizualnimi atrakcijami. V kopališkem kompleksu so tudi savne in solarij.  

V naselju je 19 hišk, v vsaki so štiri dvoposteljne sobe s sat. TV, ločenim vhodom, s svojo teraso in pogledom na prekmurske ravnice.  

 Prvovrstnih prekmurskih okusov se boste naužili v samopostrežni restavraciji hotela Termal. Ne spreglejte jedi iz prosene in ajdove kaše, slivove pogače in še kakšne zanimive jedi.  

Partnerska ponudba - prihranite.si | Prikaži vse ponudbe

Morda vas zanima tudi...


Komentarji

Delite z ostalimi svoje mnenje in izkušnje o ponudbi »Terme 3000 Bungalovi 3*«