Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Terme 3000 Bungalovi 3*

Terme 3000 Bungalovi 3*

26%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Več za vas

· brezplačen WiFi v lobiju hotela Termal 
· prost vstop na bazen hotela Termal 
· prost vstop na bazenski kompleks Term 3000 
· prost vstop v savno hotela Termal  
· brezplačno hotelsko parkirišče

Opis

V Moravskih Toplicah, v osrčju Term 3000 se nahaja značilno panonsko Turistično naselje – s slamo krite hiške, grajene z elementi starih prekmurskih vasi.  

V preprostih, a nadvse prijetnih prekmurskih hiškah, je bivanje sproščeno v vseh letnih časih. Svoje čute lahko prebujate z rekreacijo, saj je okolica še posebej prijazna do kolesarjev in pohodnikov. Telesu pa privoščite še sprostitev v prenovljenem kopališču hotela Termal ali v bazenskem kompleksu Term 3000. Za najmlajše bo poskrbljeno v hotelu Ajda, kjer bo otroke zabavala maskota – lokalni živalski predstavnik Štrk Viki.  

Hotel Termal se ponaša s povsem prenovljenim notranjim kopališčem z zimskim vrtom, kjer lahko uživate v dobrodejnih učinkih moravske termo-mineralne vode, občutite moč kristalov ter pomirjujoče delovanje barvne svetlobe. Na voljo sta še whirlpool in finska savna. V kolikor si boste namesto miru in tišine zaželeli več vodnih atrakcij in pestrejši program, vas vabi bazenski kompleks Term 3000 s svojimi 12 bazeni (6 zunanjih in 6 notranjih) na 3127 m². Otrokom je na voljo ločen otroški notranji bazen. Divja reka, vodno-zračni ležalniki, gejzirji, slapovi, vodne in zračne masaže, plavalne steze, vodni tokovi, žvrkljajoče kopeli in vedno priljubljeni tobogani z zvočnimi in vizualnimi atrakcijami. V kopališkem kompleksu so tudi savne in solarij.  

V naselju je 19 hišk, v vsaki so štiri dvoposteljne sobe s sat. TV, ločenim vhodom, s svojo teraso in pogledom na prekmurske ravnice.  

 Prvovrstnih prekmurskih okusov se boste naužili v samopostrežni restavraciji hotela Termal. Ne spreglejte jedi iz prosene in ajdove kaše, slivove pogače in še kakšne zanimive jedi.  


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.