Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Svetovna uspešnica za izgubo telesne maščobe!

Svetovna uspešnica za izgubo telesne maščobe!

61%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Maščobni obročki in zaloge so sedaj lahko preteklost. Povrnite si samozavest in ohranite lepo in vitko telo. Popolnoma naravno, brez stranskih učinkov in z 24-urnim delovanjem, s samo 1 kapsulo na  dan, odstranite s telesa nadležno maščobo in brez večjih naporov izgubite telesno težo. Prehransko dopolnilo Premium Garcinija, vsebuje le najkvalitetnejše sestavine za izgubo  telesne maščobe, saj deluje kar preko treh mehanizmov:

1) Ključna sestavina je naravna snov hidroksicitronska kislina oz. HCA, ki zavira delovanje encima ATP citrat liaza, ki je glavni encim v našem telesu za pretvorbo energije v maščobne celice.  

2) HCA pomaga zmanjšati apetit in občutek za lakoto, tako boste lažje zaužili še manj kalorij in učinek bo še večji.

3) Garcinija pomaga vzdrževati normalen nivo sladkorja in maščobe v krvi, kar pomeni, da so inzulinska nihanja manjša, torej ne boste doživeli občutka za »požrešnost«, poleg tega pa se boste počutili boljše in ne boste utrujeni, saj je utrujenost velikokrat posledica zasičenosti krvi z maščobami.

 

Izdelek vsebuje 30 kapsul za enomesečno uporabo, ki so pakirane v farmacevtskih pretisnih omotih (blistrih) za ohranjanje najboljše svežine in učinkovitosti. Izdelek je primeren tudi za vegetarijance in vegane.Samo ena kapsula na dan za dosego željene telesne teže s kliničnimi podprtimi študijami, ki jih lahko najdete v uglednih strokovnih bazah.Proizvodnja poteka v EU ter v HACCP in ISO certificiranem obratu.Učinek je lahko še večji ob dieti in povečani količini gibanja. Učinek se lahko razlikuje od osebe do osebe.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.

Roomba s9+ (s9558)
OMEJENA KOLIČINA