Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Fajitas plošča za dve osebi v Cantini Maria v Kranju

Fajitas plošča za dve osebi v Cantini Maria v Kranju

56%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Privoščite si vroče okuse mehiških specialitet v novi restavraciji Cantina Maria v Kranju!

Kjer je včasih stala znana restavracija Monaliza, sedaj kuhata priznana slovenska kuharja Mateja Ivačič – ena od najboljših kuharic mehiških jedi v Sloveniji, in Davor Klep – znan kranjski kuhar.

Za vas bosta pripravila odlično mehiško fajitas ploščo za dve osebi, na kateri je:

  • 10 fajitas con pollo tortilj s piščancem in zelenjavo ali 10 vegetarijanskih tortilj;
  • salsa;
  • nacho sir;
  • jogurtova omaka;
  • riban sir,
  • solata.

V skladu s tradicionalnim mehiškim pripravljanjem, hrana ni pekoča, temveč vam zraven postrežejo s pekočimi omakami, s katerimi si hrano začinite sami po želji.

Restavracija očara s pristnim mehiškim dizajnom, ki ga dopolni tradicionalna glasba. Kombinacija jedi, prijaznosti osebja in ambienta vam bo pričarala popolno mehiško vzdušje, kamor se boste z veseljem vračali.

Za starše z otroki so pripravili posebno ponudbo ob sobotah in nedeljah, ko imajo otroci do 10. leta na izbiro tri menije popolnoma zastonj! Medtem ko se bodo otroci lahko sami učili zavijati tortilje iz piščanca, sira in jogurtove omake ter uživali v ocvrtih piščančjih palčk in krompirčku, boste vi lahko uživali v fajitas plošči in ostalih dobrotah z jedilnika.

Cantina Maria, ki bo zagotovo postala legendarna kranjska restavracija, vas vljudno vabi, da poskusite prave mehiške dobrote!

Po 22. letih je svoja vrata zaprla legendarna restavracija Monaliza v Kranju. Slovo je bilo bridko vendar je mesto z njenim slovesom pridobila novo, polno novega poleta, energije in svežine –Cantino Maria.

IMG_7207

Na isti lokaciji vendar v popolnoma prenovljenih in povečanih prostorih je zadišalo po pravi mehiški hrani. V izvirnem mehiškem ambientu vam bosta Mateja Ivačič, ena od najboljših kuharic mehiških jedi v Sloveniji in Davor Klep, priznani kranjski kuhar, pripravljala vsak dan sveže jedi z vročim temperamentom daljne južnoameriške dežele. V Cantini Maria boste spoznali zakaj se mehiška kuhinja postavlja ob bok mediteranski in kitajski. Prepričali se boste tudi, da je tradicionalna mehiška hrana, v nasprotju s splošnim prepričanjem, ni pekoča. Ste presenečeni? Pekoče omake so dodatek jedem namenjen ljubiteljem vročih začimb.

IMG_7247Mehiška kuhinja ne pozna samo legendarnih tortilj, neke vrste koruznih in pšeničnih palačink v katere je zavito meso in zelenjava ter raznih omak oz. salsas, ki jedem tako dobro izboljšajo okus. V Cantini Maria boste gurmani zagotovo presenečeni nad zelo okusnim Roastbeefom na rukoli in čili krompirčkom ali mehiškem rižem in pečeno zelenjavo. Tudi vegeterijanci boste prišlo do svojih poslastic. Ena od njih je prav gotovo hrustljavi koruzni čips, prekrit s salso in mešano zelenjavo ter popečen s sirom in nacho omako. Ekipa si želi, da v Cantini Maria začutite drugačnost, prijetne trenutke in toplino udobja ob izvirni južnoameriški glasbi in zelo raznovrstni prehrani.

IMG_7221Poleg vsakodnevnih malic, ki jih strežejo do 13h in kosil, ki so na voljo do 17h, vas še posebej vabijo ob sobotah in nedeljah, ko imajo otroci do 10 leta na izbiro tri menije popolnoma zastonj! Medtem, ko se bodo otroci lahko sami učili zavijati tortilje iz piščanca, sira in jogurtove omake ter uživali v ocvrtih piščančjih palčk in krompirčku boste vi, lahko zaužili karkoli iz zares obsežnega jedilnika nove mehiške restavracije

Cantina Maria, ki bo zagotovo postala legendarna kranjska restavracija, prav takšna kot je bila Monaliza.

 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.