Strokovno servisiranje, praznjenje, čiščenje in polnjenje klime!

redna cena
60,00
popust
-58%
cena s popustom
24,90
ODPRI

* Ponudba je omejena! Klikni in preveri, ali je še aktivna


Bližajo se vroči dnevi in z njimi čas, ko boste ponovno vklopili vaše klimatske naprave v avtomobilu! 

Ponudba obsega: servis avtoklime A/C, ki vključuje reciklažo plina, izločitev starega olja in vlage, napolnitev z novim oljem in plinom do 100 g (vsak dodaten gram plina se obračuna po ceniku), dodajo še barvilo s katerim se ugotovi morebitna netesnost (pregled netesnosti je za kupce kuponov BREZPLAČEN)!


Vaša klimatska naprava prispeva k vašemu udobju prav tako pa tudi k vaši varnosti. Poleti vam omogoča, da niste izpostavljeni vročini. Pozimi pa vam omogoča ohraniti optimalno vidljivost, saj vam pomaga pri odstranjevanju ledu. 

Da bi čim bolje ohranili vašo klimatsko napravo in izboljšali kakovost zraka, vam pri Gregorino wheels priporočajo: 

• Upoštevajte intervale pregledov, ki so zapisani v programu vzdrževanja vašega vozila za zamenjavo filtra prezračevanja,
• vsako leto opravite kontrolo in dezinfekcijo sistema klimatske naprave. 

Avto klima deluje brezhibno le, če zanjo primerno skrbite jo redno vzdržujete, polnite in pregledujete ter tako tudi podaljšate življenjsko dobo. S servisom boste tudi prihranili denar, saj pravilno delovanje avto klime zniža porabo goriva.

Zakaj se priporoča dezinfekcija?
Protiprašni filter opravlja zelo težko delo: iz zraka filtrira prah,umazanijo in pelod. Po enem letu je nasičen in ga je potrebno zamenjati. Sam uparjalnik klimatske naprave je nameščen pod armaturno ploščo v temnem in vlažnem okolju. To je idealen kraj za naselitev bakterij, in mikroorganizmov. Pri občutljivih ljudeh to povzroča alergije, kihanje, kašljanje. Zato ne čakajte z vzdrževanjem klimatske naprave v vašem vozilu. Dezinfekcijo napravimo ob zamenjavi filtra kabine in stane 10 €.

 

 

Komu zaupati vzdrževanje?
Iz izkušenj, pri Gregorino Wheels ugotavljajo, da ima kar 80% vozil  okvaro A/C sistema in v tem primeru ni dovolj dodajanje plina. Klimatske naprave so izjemno kompleksni sistemi.
 Za njihovo vzdrževanje so potrebna posebna orodja za testiranje, popravilo in servisiranje. Osebje mora biti usposobljeno za te naloge. Vse to so prednosti, ki vam jih ponujajo v BHS Servisu Gregorino Wheels, zato je to razlog več, da se odločite za nakup kupona za servis avtoklime. Priporočljivo je narediti servis klime vsaj na vsaki 2 leti, če pa prevozite več kot 30.000 km pa 1x/leto.


Kaj dobite?

Ponudba vsebuje:

• testiranje klimatske naprave
• praznjenje, čiščenje in polnjenje klimatske naprave v osebnem vozilu
• odstranitev starega plina in olja,
• vakumiranje klimatskega sistema,
• odvzem vlage iz sistema,
• vnos novega olja, barvila in hladilnega plina 
• dodajanje barvila s katerim se ugotovi morebitna netesnost (BREZPLAČNO!).

Partnerska ponudba - prihranite.si|Prikaži vse ponudbeMorda vas zanima tudi...Povejte nam svoje mnenje in izkušnje o ponudbi "Strokovno servisiranje, praznjenje, čiščenje in polnjenje klime!"
Lokacija

Slovenija
Vremenska napoved

danes

8 / 21
Slovenija

jutri

7 / 21
Slovenija

Postanite
partner
Naročite se
na e-novice
Poišči popust