Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

IZOLA:Podaljševanje las SHE BY SO.CAP. - 100 čopkov dolžine 40cm

IZOLA:Podaljševanje las SHE BY SO.CAP. - 100 čopkov dolžine 40cm

41%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Dolgi lasje :). Si želite biti dolgolaska? Danes se vam ta želja lahko izpolni in to za pol cene. Privoščite si lepe lasje

Frizerskem salonu Čopek v Izoli vam bo prijazna lastnica s SHE BY SO.CAP ORIGINAL vaše lase podaljšala. Lasje, ki jih bo uporabila so KVALITETNI, 100% NARAVNI in imajo vse lastnosti naravnega lasu:lahko se jih beli, barva, trajno skodra, oblikuje... Lasje ostanejo enaki.
O izdelku She By So.Cap: SO.CAP. lasni podaljški vam omogočajo, da uživate v življenju brez omejitev. Lahko plešete, plavate, obiskujete fitnes, savno, kolesarite, vaše gibanje je normalno in sproščeno. Na voljo so v naravnih in malce bolj norih odtenkih. Podaljšani lasje, tudi tisti najživahnejših barv so 100% naravni in jih lahko oblikujemo in negujemo, kot svoje lase.

Zelo pomemben je prvi posvet med vami in frizerko, saj se dogovorita kakšna naj bi bila vaša končna podoba, ali si želite zgostitev las, podaljševanje, efekt pramenov...

Na koncu se lasje še oblikujejo s striženjem in pofenajo.

Iz prakse se nanese nekje od 80 -100 čopkov las. Več ponavadi ne, ker ni razpoložljivega prostora in ker so predeli, kamor se lasje podaljški ne nanesejo:ob strani in zatilniku, kjer so t.i sladki lasje.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.