GLOBINSKA NEGA obraza z ULTRASONICOM in kozmetiko AFRODITA

redna cena
45,00
popust
-55%
cena s popustom
20,25
ODPRI

* Ponudba je omejena! Klikni in preveri, ali je še aktivna


Učinkovito, hitro in neboleče globinsko čišenje obraza z edinstveno Ultrasonic napravo, ki deluje na podlagi ultrazvočnega valovanja.

POZOR! Ultrasonic globinsko čiščenje je odlična rešitev za vse z nizkim pragom bolečine. NIČ VEČ NADLEŽNEGA "STISKANJA". Ultrasonic je neboleč in zelo priporočljiv tako za tiste s problematično kožo kot za vse, ki želite čisto kožo le primerno vzdrževati.

Ploskev, s katero se izvaja globinsko čiščenje vibrira z 28000 vibracijami na sekundo, kar izpihuje pore brez neprijetnega stiskanja in povzročanja vnetij in rdečic. Ultrasonic odstrani povrhnjico in odmrle celice, kar je pomembno za regeneracijo naše kože. Prav tako zoži pore in nežno stimulira kožo, da proizvede več kolagena in elastana. Tako gube kot izrazne linije se zmanjšajo. Elastično valovanje deluje kotnežen in temeljit piliing, odstranjuje odmrle celice in loj, uničuje bakterije, odpravi strupe iz kože.

Za dobre rezultate pri problematični koži, je priporočljivo opraviti več (3 do 4) obiskov v nekaj tednih. Za vzdrževanje pa je priporočljiv 1 obisk na mesec.

Privoščite si danes!

Partnerska ponudba - prihranite.si|Prikaži vse ponudbeMorda vas zanima tudi...

NE ZAMUDITE!
Breg 12, Ljubljana / Osrednja Slovenija
PRED IZTEKOM
Breg 12, Ljubljana / Osrednja Slovenija


Povejte nam svoje mnenje in izkušnje o ponudbi "GLOBINSKA NEGA obraza z ULTRASONICOM in kozmetiko AFRODITA"
Lokacija

Slovenija
Vremenska napoved

danes

15 / 29
Slovenija

jutri

18 / 30
Slovenija

Postanite
partner
Naročite se
na e-novice
Poišči popust