GLOBINSKA NEGA obraza z ULTRASONICOM in kozmetiko AFRODITA

GLOBINSKA NEGA obraza z...

GLOBINSKA NEGA obraza z ULTRASONICOM in kozmetiko AFRODITA

45,00 €
Cena
55%
Popust
24,75 €
Prihranek

* Ponudba je omejena! Klikni in preveri, ali je še aktivna

20,25 €

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Učinkovito, hitro in neboleče globinsko čišenje obraza z edinstveno Ultrasonic napravo, ki deluje na podlagi ultrazvočnega valovanja.

POZOR! Ultrasonic globinsko čiščenje je odlična rešitev za vse z nizkim pragom bolečine. NIČ VEČ NADLEŽNEGA "STISKANJA". Ultrasonic je neboleč in zelo priporočljiv tako za tiste s problematično kožo kot za vse, ki želite čisto kožo le primerno vzdrževati.

Ploskev, s katero se izvaja globinsko čiščenje vibrira z 28000 vibracijami na sekundo, kar izpihuje pore brez neprijetnega stiskanja in povzročanja vnetij in rdečic. Ultrasonic odstrani povrhnjico in odmrle celice, kar je pomembno za regeneracijo naše kože. Prav tako zoži pore in nežno stimulira kožo, da proizvede več kolagena in elastana. Tako gube kot izrazne linije se zmanjšajo. Elastično valovanje deluje kotnežen in temeljit piliing, odstranjuje odmrle celice in loj, uničuje bakterije, odpravi strupe iz kože.

Za dobre rezultate pri problematični koži, je priporočljivo opraviti več (3 do 4) obiskov v nekaj tednih. Za vzdrževanje pa je priporočljiv 1 obisk na mesec.

Privoščite si danes!

Partnerska ponudba - prihranite.si | Prikaži vse ponudbe

Morda vas zanima tudi...


Komentarji

Delite z ostalimi svoje mnenje in izkušnje o ponudbi »GLOBINSKA NEGA obraza z ULTRASONICOM in kozmetiko AFRODITA«