Hotel Zdraviliški dvor 4* Rimske Toplice

Hotel Zdraviliški dvor 4*...

Hotel Zdraviliški dvor 4* Rimske Toplice

244,00 €
Cena
48%
Popust
116,00 €
Prihranek
128,00 €

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Več za vas

· brezplačen WiFi povsod v hotelu, tudi v sobah in na bazenih 
· prost vstop v bazenski kompleks 
· brezplačen vstop v fitnes 
· brezplačno hotelsko parkirišče in garaža 
· brezplačna uporaba kopalnega plašča in copat za bazen

Opis

Rimske terme, Rimske Toplice Zdraviliški dvor je del hotelskega kompleksa, ki obsega tudi hotela Rimski dvor in Sofijin dvor. V osrčju Rimskih Toplic, ob gozdu in s pogledom na Savinjo boste našli prostor zase. 

Pravijo, da so zasluge vseh dosedanjih ozdravitev pripisali kar večno mladim nimfam, ki naj bi prebivale v termalni vodi. Kakšne blagodejne učinke prinašata vrelca iz globine skoraj 1000 m pod površjem, pa preizkusite sami. Prepustite se zdravilnim vrelcem in si povrnite energijo za vsakdan. Kaj boste počeli? Lahko se namakate v kamniti kadi, topli kopeli ali uživate ob svečkah, prijetnem vonju olja in spretnih maserskih rokah, morda pa kar v eni izmed savn? Wellness center in Dežela savn vas pričakujeta. Zaplavate lahko v notranjih ali zunanjih bazenih, na terasi pa pridobite barvo. 

Napolnite svoja pljuča s svežim zrakom bližnjih gozdov, občudujte okolico skozi tek – prav presenečeni boste, ko boste ugotovili, da tukaj domujejo svetovno znane orjaške sekvoje ali mamutova drevesa, kanadska čuga, japonska hiba, cipresa, tisa, kalifornijska cedra … Če vas niso prevzeli mogočni in veličastni dvori, pa skočite do Celjskega gradu ali pokukajte kar v jedro Rimskih Term. 

V hotelu Zdraviliški dvor je 76 sodobno opremljenih sob. Po skupnih prostorih in v hotelskih sobah vas bodo spremljali latinski reki. Le kaj vam govori napis nad vašim vzglavjem? Je bil res izbran naključno? V klimatiziranih sobah je LCD TV, minibar in brezplačen WiFi. 

Ne veste kaj bi jedli? Mmmm … iz samopostrežne restavracije, kjer vam bodo pripravili dobrote za zajtrk in večerjo, res diši. Ko tekom dneva zagode lakota, je tukaj À la carte restavracija Sofija – povprašajte po lokalnih dobrotah. Poiščite še pitnik termalne vode in se naužijte te zdravilne vode.

Partnerska ponudba - prihranite.si | Prikaži vse ponudbe

Morda vas zanima tudi...


Komentarji

Delite z ostalimi svoje mnenje in izkušnje o ponudbi »Hotel Zdraviliški dvor 4* Rimske Toplice«