Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Grand Hotel Rogaška - Valentinov vikend z romantično večerjo v prekrasni kristalni dvorani z duom OK, Rogaška Slatina, Slovenija - 380 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Comfort sobi za 2 osebi , Polpenzion

Grand Hotel Rogaška - Valentinov vikend z romantično večerjo v prekrasni kristalni dvorani z duom OK, Rogaška Slatina, Slovenija - 380 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Comfort sobi za 2 osebi , Polpenzion

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Zakaj izbrati toponudbo? ✔bivanje v osrčju Rogaške Slatine ✔pogled na veličasten park✔brezčasna arhitektura ✔kakovostna 24-urna storitev ✔sproščanje v bazenih insavnah ✔hotel, ki umirja ter poživi telo in duha.

Grand Hotel Rogaška ponuja 194 sob, kise nahajajo v zgodovinski glavni zgradbi ter v dveh depandansah (Strossmayer inStyria). Sobe in suite so elegantno opremljene, poleg tega pa predstavljajozatočišče miru in sprostitve.


Za popolno sprostitev si privoščite razvajanje v termalnembazenu ali savnah, kjer boste poživili telo in mišice. Nepozabni in sproščujočitrenutki v savnah in zdravilni termalni vodi v bazenu vas bodo popolnomasprostili, kar bo pripomoglo k okrepitvi vašega imunskega sistema in zmogljivosti.

Comfort sobe so popolnoma obnovljene v letu 2019! Klasično zasnovane Comfort sobe imajo površino 20–24 m2, opremljene so pa z zakonsko posteljo, LCD TV, sefom, mini barom, klimo in Wi-Fi. Nudijo lep razgled na okoliške parke ali na bližnji čarobni gozd. Comfort sobe s pogledom na park so lahko med seboj tudi povezane in kot take so primerne za nastanitev večjih družin z otroki.

Po celodnevnem razvajanju se pustite presenetiti odličnimkuharskim mojstrom. Uživajte v restavraciji Four Seasons, posladek pa si lahkoprivoščite v Grand Caféju. Obkoncu dneva pa vas čaka tudi prijetno druženje na terasi, ki vam bo vromantičnem vzdušju pričarala veličasten pogled na park in fontane. Zveničarobno, kajne?

Valentinov meni:

Roastbeefov zavitek v družbi mladega sira na posteljici rukole z gorčičnim kulijem ter gratiniranim jabolkom
***
Capuccin cvetačna juha s parmezanovim hrustancem
***
Hrustljav brancin v družbi Grandovega raviola in špinačne pene s čilijevimi nitkami
***
Roulé svinjske ribice v nežni pehtranovi omaki
Ajdova kaša z basmatim rižem
Izbrana sotirana zelenjava na maslu
***
Čokoladno valentinovo srce za dva


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.