Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel Vita - Terme Dobrna - Termalni vikend oddih, Dobrna, Slovenija - 269 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Economy sobi za 2 osebi, Polpenzion

Hotel Vita - Terme Dobrna - Termalni vikend oddih, Dobrna, Slovenija - 269 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Economy sobi za 2 osebi, Polpenzion

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Le nekaj razlogov, zakaj izbrati TermeDobrna: ✔bazeniz zdravilno termalno vodo ✔več kot 610-letna tradicija ✔strokovni pristop k zdravju ✔pozitivnaenergija ✔podvodne masaže in whirpooli ✔vodni užitki v notranjih in zunanjihbazenih!

O Hotelu Vita: Hotel se nahaja ob samem vstopu v zdraviliški kompleks, kjer je vsa ponudba združena pod eno streho. Sobe so opremljene s kopalnico (tuš/kad, WC), sušilnikom za lase, klimo, TV, sefom, minibarom, telefonom, Wi-Fi povezavo. V hotelu je centralna recepcija, samopostrežna restavracija, Kavarna Vita z letno teraso, a la carte restavracija Kamin, seminarski prostori, bazeni s termalno vodo, masažno-lepotni center LaVita, Dežela savn ter medicinski center z nadstandardnim rehabilitacijsko-negovalnim oddelkom. V času vašega oddiha vas bo navduševala čudovita okolica, energijsko poln Zdraviliški park, številne peš in kolesarske poti ter lepote kraja in njegove okolice.

Kulinarika: V hotelu Vita je hotelskim gostom na voljo samopostrežna restavracija Vita. Kulinarično ponudbo dopolnjujeta À la carte restavracija Kamin ter Restavracija in kavarna Vita, kjer vas bodo dnevno razvajali s sveže pripravljenimi sladicami in torticami.

Wellness ponudba: Bazeni z zdravilno termalno vodo: bazenski kompleks se nahaja v 3. nadstropju Hotela Vita in ponuja notranji bazen, notranji otroški bazen, zunanji bazen in zunanji otroški bazen s teraso za sončenje ter notranji whirlpool. Dežela savn z veliko sončno teraso: uživajte v turških, finskih in infra-rdečih savnah, ledeni sobi, na počivališčih ali terasi. V masažno lepotnem centru La Vita se prepustite dotikom vrhunskih maserjev in se razvajajte z najsodobnejšimi aparati za nego telesa in obraza. Sprostite se in prebudite notranjo lepoto! Medicinski center s terapijami z uporabo naravnih zdravilnih dejavnikov: zdravstvene storitve so v različne programe (preventivne, kurativne in sprostitvene). Termalne kopeli: Hotel Vita ponuja termalne kopeli za najboljše trenutke v dvoje. Prepustite se romantiki z vašo ljubljeno osebo! Za relaksacijo telesa in duha so vam na voljo termalne marmorne kopeli v Zdraviliškem domu, kjer so se v svoji prvotni obliki iz leta 1874 ohranile vse do danes in predstavljajo znamenitost, zaradi katere se je tukaj vredno ustaviti. Termalna voda namreč iz vrelca priteče direktno in tako nudi najbolj pristno obliko sproščanja.

Šport v Termah Dobrna: v okviru tedenskega animacijskega programa se pridružite na razgibavanju, spoznavanju okolice, na sprehodih, pohodih, obisku energijskih točk, gozdni kopeli ali se odpravite na tek po trim stezi in na kolesarjenje po okolici Dobrne.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.