Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel Central Point - Romantičen oddih v Beogradu, Beograd, Srbija - 95 EUR - 1x nočitev v Standard king sobi za 2 osebi , Zajtrk

Hotel Central Point - Romantičen oddih v Beogradu, Beograd, Srbija - 95 EUR - 1x nočitev v Standard king sobi za 2 osebi , Zajtrk

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Novo na Megabonu! Dobrodošli v Central Point Hotelu, Beograd - oazo vrhunskih storitev in udobja. 

Nahaja se v središču mesta, le nekaj minut hoje od Doma narodne skupščine in beograjske mestne skupščine, osrednjega mestnega trga, znane Knez Mihailove ulice in botaničnega vrta. Hotel je v neposredni bližini vseh znamenitosti, muzejev, gledališč in parkov, hkrati pa omogoča hiter in enostaven dostop do Novega Beograda - poslovnega dela mesta in letališča Nikola Tesla. Central Point Hotel je zaradi svoje izjemne lokacije idealna izbira tako za poslovneže kot tudi za turiste, željne raziskovanja starega dela mesta.

Restavracija Central 37 v prvem nadstropju ponuja bogato izbiro specialitet, ki jih navdihujejo zapeljivi okusi Italije, od vrhunskih mesnih jedi, testenin, rižot, do različnih dobrot, ki jih lahko kadarkoli kombinirate z izjemnimi vini. Restavracija je odprta vsak dan od 12. ure dalje za vse goste, ki bi radi poskusili a la carte ponudbo. Ob obisku restavracije lahko uživate v nepozabnem pogledu na živahen Beograd, za katerega smo prepričani, da vam bo ostal v nepozabnem spominu.

Standard king soba je velika 26 m2, ima zakonsko posteljo 180×200, delovni kotiček, eleganten kavč, TV, telefon, Wi-Fi, sef, mini bar, sušilnik za lase.

V hotelu je na razpolago tudi sodobna in tehnično vrhunsko opremljena konferenčna dvorana (50 m2), ki je idealna za predstavitve, sestanke, seminarje in izobraževanja.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.