Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

GO 2500-4K šPO. KAM. SREB TREVI

GO 2500-4K šPO. KAM. SREB...

GO 2500-4K šPO. KAM. SREB TREVI

69,99 €
Cena
9%
Popust
6,00 €
Prihranek

* Ponudba je omejena! Klikni in preveri, ali je še aktivna

63,99 €

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Športna digitalna kamera TREVI GO 2500 je idealen pripomoček za dinamično snemanje in fotografiranje vodnih dogodivščin, pustolovščin na vaših potovanjih, počitnicah ali medtem, ko se ukvarjate s športom (npr. smučanje, motociklizem, kolesarjenje, plavanje, padalstvo, itd.).

Športna kamera je opremljena z dvema zaslonoma, 170° vidnim kotom, vgrajen ima kakovosten Sony senzor in snema video posnetke v ločljivosti 4K Ultra HD, fotografije pa zajema z ločljivostjo 16 MP. Priloženo vodoodporno ohišje omogoča potapljanje do globine 30 metrov, vgrajen mikrofon pa omogoča snemanja zvoka. Športna kamera se lahko uporablja tudi kot spletna kamera.

Športna kamera je opremljena z vmesnikoma micro USB in mini HDMI. Povezava Wi-Fi v povezavi s pametnim telefonom omogoča ogled v živo (ali pregledovanje) videoposnetkov oz. fotografij. Podatki se shranjujejo na microSD kartici do velikosti 64GB (ni priložena), polnjenje pa poteka preko vgrajene polnilne litijeve baterije. V paketu so priloženi dodatki in nosilci za pritrditev na čelado, potapljaško obleko, krmilo balance, itd.

 

Partnerska ponudba - Tehnika | Prikaži vse ponudbe

Morda vas zanima tudi...


Komentarji

Delite z ostalimi svoje mnenje in izkušnje o ponudbi »GO 2500-4K šPO. KAM. SREB TREVI«