Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Palace Bellevue - Jesensko in adventno wellness razvajanje, Opatija, Hrvaška - 197 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Superior sobi za 2 osebi, Polpenzion (bogat samopostrežni zajtrk in večerja)

Hotel Palace Bellevue - Jesensko in adventno wellness razvajanje, Opatija, Hrvaška - 197 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Superior sobi za 2 osebi, Polpenzion (bogat samopostrežni zajtrk in večerja)

88%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


✔ plaža samo 50 m od hotela ✔ le nekaj korakov do Slatine, osredje mestne plaže ✔ notranji bazen z ogrevano morskovodo ✔ klima ✔ zgodovinska stavba 950 m od centra mesta ✔ stil, eleganca, vizualno impresivenin imenitni interijeri ✔ nov wellness center ✔ fitness center ✔ polnilnica za električna vozila (TeslaDestination Charger)

Hotel Palace Bellevue (4*)
je monumentalna stavba v zgodovinskemsredišču Opatije. Njena cesarska arhitektura je zgrajena v stilu neobaroka insecesije ter izžareva atmosfero avstroogrske riviere s konca 19. stoletja. Žesam pogled na zunanjost tega hotela je dovolj zgovoren o vlogi hotela nekdaj indanes.

Vsebine:
Hotel Palace Bellevue nudi raznolike zabavne vsebine. Čeželite pobegniti iz mestnega vrveža, vam je tu na voljo koktajl bar z bogatoponudbo pijače. Hotelska restavracija je idealen kraj za večerjo.

Sobe:
 Dvoposteljna Superior soba (velikosti 15 - 20 m2) za namestitev dveh oseb je opremljena s klimo, zakonsko posteljo (180 x 200) in LCD TV-jem. Soba ima kopalnico z banjo ali tušem, na voljo pa vam je tudi brezplačni Wi-Fi. Svoje dragocenosti lahko hranite v sefu, okrepitev pa poiščete v minibaru.

Wellness & Spa centar
Hotel Palace Bellevue-a razpolaga zvelikim notranjim bazenom z ogrevano morsko vodo ter mirno oazo za sproščanje.Izkoristite blagodejne učinke finske in turške savne in spoznajte pisano paletovrhunskih masaž in lepotnih tretmajev. Gostom hotela je popolnoma brezplačno navoljo fitness center z novo opremo.

Hotel Palace Bellevue – Opatija: uživajte v stilu, eleganci in šarmu inbodite v centru dogajanja v Opatiji.
 

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.