Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel Magal by Aminess - Pomlad in 1. maj na Krku, Njivice, Krk, Hrvaška - 152 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Superior sobi z balkonom za 2 osebi (1 otrok do 6,99 let brezplačno), Polpenzion z vključeno pijačo

Hotel Magal by Aminess - Pomlad in 1. maj na Krku, Njivice, Krk, Hrvaška - 152 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Superior sobi z balkonom za 2 osebi (1 otrok do 6,99 let brezplačno), Polpenzion z vključeno pijačo

89%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Magal by Aminess - družinski hotel, obdan z mediteranskim zelenjem in le 150 m od morja, je idealen za vse, ki si želijo brezskrbne in sproščene počitnic.

Tu lahko odrasli uživajo v senci lobby bara z živo glasbo ob poletnih večerih, najmlajši pa se lahko vsak dan družijo z maskoto Miramì v otroškem klubu Miramì!

Restavracija v prvem nadstropju hotela ponuja veliko izbiro različnih specialitet, s prostorno teraso, najmlajši pa se bodo zabavali v ločenem delu restavracije z otroškim igriščem, v sklopu hotela pa je fitnes, ki je na voljo vsem gostom.

Ne glede na to, ali gre za Comfort, Superior ali družinsko sobo, bo goste vedno pričakala prostornost, udobje in sodobna oprema.
Dvoposteljna soba Superior z balkonom: 25m2, balkon, udobna postelja, klima, TV, minibar, zasebna kopalnica

Prostorne klimatizirane hotelske restavracije ponujajo posebno gurmansko zgodbo, ki združuje mednarodne in tradicionalne sredozemske jedi. Uživajte v edinstvenem vzdušju restavracije, preddverja in lounge barov!
Hotel Magal by Aminess se nahaja le nekaj deset metrov od morja.

Plaža pred hotelom, ki je le nekaj metrov oddaljeno od središča Njivic, že ​​vrsto let izstopa po kristalno modrem morju in urejeni okolici.

Športno in sprostitveno območje gostom ponuja priložnost, da uživajo v prostem času, ki ga preživljajo v Aminess Magal hotelu.

Ob sprehodu po dolgih sprehajalnih poteh ob morju ali vožnji s kolesom po številnih kolesarskih stezah boste lahko uživali v vonju sredozemskih borovcev in soli. Ali vam je všeč tek? Super! V Njivicah so vam na voljo tekaške steze, ki vas vodijo skozi naravo in se nahajajo v neposredni bližini morja.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.