Trenutno na vas čaka 8147 ponudb

Fabianics Castle Hotel - Oddih med tednom, Misefa, Madžarska - 129 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, Polpenzion (samopostrežni zajtrk in 5-hodna večerja)

Fabianics Castle Hotel -...

Fabianics Castle Hotel - Oddih med tednom, Misefa, Madžarska - 129 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, Polpenzion (samopostrežni zajtrk in 5-hodna večerja)

Rezerviraj za 19,00 €

129,00 €
Cena

* Ponudba je omejena! Klikni in preveri, ali je še aktivna

129,00 €

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Uživajte v brezskrbni sprostitvi v edinstvenem grajskem doživetju! Obiščite Fabianics Castle Hotel, ki ponuja: ✔ Zunanji bazen (10x4 metrov) ✔ Spa predel z masažno kadjo, finsko in infrardečo savna s bazenom ✔ Wellness storitve na zahtevo: masaža, kozmetični salon, frizerski salon ✔ Knjižnico s kaminom ✔ Jedilnico za 16 oseb v bidermajer slogu ✔ Poletno teraso  ✔ 300 m2 veliko srednjeveško klet in restavracijo za skupine ✔ biljard, namizni tenis, izposoja koles, namizni nogomet... ✔ čudovit arboretum

Hotel Fabianics Castle se nahaja ob glavni cesti 76 v bližini Nagykapornaka, med Zalaegerszegom in Keszthelyjem, v bližini term Hévíz in Kehidakustány. Grad je bil zgrajen v 19. stoletju.

Edini del stavbe, ki ni zahteval popolne rekonstrukcije, je nekdanja vinska klet. Hotelska konferenčna soba, knjižnica s kaminom in zimskim vrtom ter sobe na terasi so odlične za druženja in družabne dogodke.

Ob gradu se nahaja 4 ha velik arboretum, narejen pred 10 leti in je seveda odprt za goste hotela. Poseben privilegij za goste je, da lahko zbirko arboretuma obogatijo z posaditvijo lastnih dreves (po predhodnem dogovoru).

Dvoposteljna soba (20 kvadratnih metrov): Sprejme 2 osebi in ima eno zakonsko posteljo, WiFi, TV, sef, tuš in kad.

Lokacija

Béke utca 2
8395
Madžarska

Partnerska ponudba - MEGABON.eu | Prikaži vse ponudbe

Morda vas zanima tudi...


Komentarji

Delite z ostalimi svoje mnenje in izkušnje o ponudbi »Fabianics Castle Hotel - Oddih med tednom, Misefa, Madžarska - 129 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, Polpenzion (samopostrežni zajtrk in 5-hodna večerja)«