Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel Horizont - Wellness razvajanje - Pomlad ali 1. maj, Baška Voda, Makarska riviera, Dalmacija, Hrvaška - 100 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni Superior sobi z balkonom (stran park) za 2 osebi (1 otrok do 12. leta brezplačno),...

Hotel Horizont - Wellness razvajanje - Pomlad ali 1. maj, Baška Voda, Makarska riviera, Dalmacija, Hrvaška - 100 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni Superior sobi z balkonom (stran park) za 2 osebi (1 otrok do 12. leta brezplačno),...

85%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Nameščen na prekrasni lokaciji ob sprehajališču in obkrožen z borovimi gozdovi, le 50 metrov od centra Baške Bode, je hotel Horizont prava odločitev pri izbiri bivanja in sproščenega oddiha na tem osrednjem delu Jadranske obale.

S stalnim vlaganjem v zadnjih nekaj letih bo ponudba z novim SPA & wellness centrom, z obnovljenimi jedilnicami in z vrhunsko kulinarično ponudbo izpolnila vsa vaša pričakovanja. Široka ponudba welness storitev v kombinaciji s sodobnimi tretmaji z različnimi starodavnimi SPA kulturami bo pričarala edinstveno izkušnjo in ugodje. Hotel s 5 nadstropji nudi skupno 202 lepo in dobro opremljenih sob in apartmajev, od katerih ima večina pogled na morje.

Dvoposteljna soba Superior (stran park) (velikosti 24 m2) primerna je za največ 3 osebe. Soba ima zakonsko posteljo/2 enojni postelji, kopalnico s kadjo, sušilec za lase, SAT TV, brezplačen WiFi, klimatsko napravo, minibar, sef, telefon, dodatno ležišče (zložljiv fotelj 80 x 200, primerno za otroka). 

Za dobro prehrano med vašim bivanjem lahko izbirate med penzionsko samopostrežno restavracijo ali pa med katero izmed a la carte restavracij: Matrioška, ki nudi ruske specialitete, ter restavracija na plaži, Borik, ki ponuja jedi z žara. V prostem času lahko igrate tenis ali uživate v partiji biljarda, športih na vodi, vadbi v telovadnici, se osvežite v jacuzziju in na bazenih ali poživite vašega duha in vaše telo v čarobnem Svetu savn.

Hotel nudi tudi popolnoma opremljeno konferenčno dvorano, ki sprejme do 120 ljudi in predstavlja idealno mesto za poslovne sestanke, bankete in druge družabne dogodke. V hotelu Horizont ste vedno dobrodošli – najdite svoje mesto pod soncem!

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.