Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Koralj Sunny Hotel by Valamar - Družinski oddih na Krku, Krk, Hrvaška - 136 EUR - 2x nočitev v triposteljni Classic sobi morska stran za 2 osebi (1 otrok do 11,99 let brezplačno), Polpenzion

Koralj Sunny Hotel by Valamar - Družinski oddih na Krku, Krk, Hrvaška - 136 EUR - 2x nočitev v triposteljni Classic sobi morska stran za 2 osebi (1 otrok do 11,99 let brezplačno), Polpenzion

85%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


✔Mirna lokacija s pogledom na morje ✔10minut hoje od središča Krka ✔Kolesarjem prijazen hotel ✔50 metrov do morja(urejena plaža) ✔Wellness & beauty center ✔Samopostrežna in à lacarte restavracija!

Prepustite se sproščujočemoddihu v idiličnem zalivu na Krku. Koralj Sunny Hotel by Valamar je ustvarjen za pobeg od vsakdana, je idealna izbira za pare in goste, kiiščejo popolno sprostitev. Uživajte vpogledu na morje, zaplavajte v turkiznem morju ali bazenu, uživajte v savnah insproščujočihmasažah. Tu vas pričakujetudi celotna storitev na nepozaben oddih na dveh kolesih.

Classic triposteljna soba, morska stran: združeni ali ločeni postelji + zofa. V sobi lahko bivajo največ 3 osebe. V sobi lahko bivajo največ 3 osebe. V sobi je kopalnica s tušem, klimo, Wi-Fi, LCD TV, telefon, sušilnik za lase.   

Plaža: Plaža Dražica z Modro zastavo,prodnata in betonska otoška plaža s peščenimmorskim dnom, ponuja resničenužitek oddiha na morju. Ponuja ležalnike, senčnike,najem sandolinov in pedalinov ter druge vsebine za zabavo in sprostitev obmorju. Proti jugu senahaja tudi plaža za hišne ljubljenčke ter prodnata in betonska nudistična plaža Tomaževo s pogledom nazgodovinsko jedro Krka.

Bazeni: Na elegantni hotelski terasipoiščite ležalnik in uživajte v pogledu namorje in otoček Plavnik. Sprostite se v topli vodibazena ali v romantičnemjacuzziju. Ob bazenu, na terasi bara, srkajte koktejle.Wellness & Spa: Doživite popolnosprostitev, uživajte v aromatičnimasaži, savnah ali jacuzziju. Prepustite se tudi tretmajev obraza ali telesa.

Šport in zabava: S kolesi se podajte napustolovščino in odkrijte obalo ali slikovitonotranjost otoka. Sodelujte v vsakodnevnih aktivnostih programa Stay Fit (od 1. 7.do 1. 9.) ali vdnevni in večerni zabavi za vse generacije.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.