Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel Miramare - Velikonočni wellness paket v prenovljenem hotelu, Crikvenica, Hrvaška - 366 EUR - 3x nočitev v Superior sobi za 2 osebi, Polpenzion (bogat samopostrežni zajtrk in večerja)

Hotel Miramare - Velikonočni wellness paket v prenovljenem hotelu, Crikvenica, Hrvaška - 366 EUR - 3x nočitev v Superior sobi za 2 osebi, Polpenzion (bogat samopostrežni zajtrk in večerja)

85%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


✔130 sob ✔6 luksuznih Suit ✔wellness in fitness ✔bar ✔restavracija. Novo v ponudbi: Heritage Hotel Miramare, zgrajen leta 1906 in popolnoma prenovljen leta 2021, je kot nalašč za luksuzne počitnice na jadranski obali. Nahaja se na obali v središču očarljive Crikvenice, le nekaj korakov od peščenih plaž, ponuja vrhunski kraj za sprostitev ob spoštovanju stoletne tradicije gostoljubja. Občutite srce mesta, ko gledate v globoko modro morje.

Wellness: Recite DA lepoti in sprostitvi v hotelskem salonu Beauty & Spa. Izberite svoj najljubši wellness tretma iz odlične hotelske ponudbe ali pustite, da vas popeljejo v zen stanje duha, telesa in duše s prilagojeno wellness izkušnjo. Eno je gotovo – odšli boste z občutkom ponovnega rojstva.

Bar: Vzemite si čas za uživanje v obliki najboljšega italijanskega espressa, najbolj božanske torte, najboljšega 18-letnega viskija ali cigare, medtem ko se udobno namestite v najbolj eleganten in razkošen bar v mestu.

Restavracija: Uživajte v mirnem ambientu hotelske restavracije, kjer lahko začutite, vonjate in okusite Mediteran. Kjer bodo spoštovanje do hrane, skrbno izbrana sezonska in lokalna hrana ter velika pozornost do detajlov, zadovoljili vse vaše čute.

Superior soba: Klimatizirana soba vključuje satelitsko TV z ravnim zaslonom, mini bar, sef, telefon in brezplačen brezžični internet. Sodobna in udobna kopalnica s prho nudi tudi brezplačen toaletni pribor in sušilec za lase. Za še bolj udobno bivanje so na voljo tudi kopalni plašči in copati.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.